Arama sonuçları: *

1. G

Hdd Yüklü Oyunlarda Fps Drop Sorunu

içindeki disk hafif bi sürtüyor gibi badsector testi yaptınız mı ? 1733995703 hd tune yükleyip derin test yapın
  2. G

Hdd Yüklü Oyunlarda Fps Drop Sorunu

bugün bile ucuz okuma yazması olan benim wd m2 ssdm de yetişemiyordu daha üst bir okuma yazma m2 ssd aldım yani işin kısası oyun için kaliteli bir m2 ssd şart hdd artık günümüzde fotoğraf dosya felan onun için alınır oyun gibi şeylerde kesinlikle tercih edilmemeli
  3. G

Windows güncelemesi sonrası 76 gb kaldı 104 gb vardı 😨

24h2 güncellemesi mi
  4. G

HDD Düşük Sağlık Sorunu

hocam hd tune da quick scan ile mi taradınız o tik ibaresini kaldırıp tekrar tarayın
  5. G

hdd lerin birinde arıza var hangisi olduğunu nasıl bulabilirim

Hd tune yükliyeyip scanner sekmesimden quick scan ibaresini kaldırıp derin teste tabi tut 1704875709 İkisinide teker teker yap uzun sürüyor bir işlem
  6. G

1500₺ Bütçe ile Önereceğiniz SSD veya m2ssd

Harici m2 kılıfları var ama ne kadar efektif oluyor bilgim yok
  7. G

Yardım HDD Diske yavaş yazıyor

Evet kesinlikle yapmalısınız ama quick scan seçeneğini kaldırıp detaylı yapmalısınız bad sector yani programı indirince görürsünüz kırmızı kutucuk varsa bu hdd direkt çöp olduğu anlamına geliyor çünkü o kırmızı kutucuklar yani bad sectorler giderek artıcak 1699903210 Umarım çıkmaz
  8. G

Herhangi bir problem yok derken daha önce hd tune testi yapıp iyi çıktıysa neden olduğu konusunda fikrim yok malesef
  9. G

Hd tune yükleyip uzun teste sok bad sector varsa bir tane bile hdd gidici direkt
  10. G

Yeni aldığım harddisk hasarlı çıktı

kullanılmaz sen hasarlı bölgeyi iki disk olarak ayırsan bile bad sector çoğalıcak hiç bir işine yaramaz o hdd
  11. G

" Bu devirde HDD almak Mantıklı mı? "

Sata ssd al hiç hdd bulaşma bence hdd bozulduğunda tümden gidiyor ama ssd hala bir yere kadar götürüyor kendimden biliyorum
  12. G

%0 ssd sağlığında ne yapmalıyım

bence şansın varsa direkt bırak bir anda gider felan önemli bilgilerin varsa uğraşırsın sıkıntı olur 1688800012 benim %50 sağlığı kalan ssd nadiren mavi ekran veriyordu bu %0 olmasına rağmen bişey olmuyorsa şaşırdım
  13. G

SSD %100 Kullanılıyor oyun donuyor

ssd iyi durumda başka bir olay var sanırım ssd takılı kablolarda problem olabilir mi sizce?
  14. G

hd tune error scan kısmını yap quick scan tikini kaldırıp yap
  15. G

hdd sentinel yükle sağlığına bak hd tune yükleyip test yap 1687613928 ssd gidici gibi gözüküyor testleri yaptıktan sonra yaz
  16. G

HDTUNE Sonuçları.

quick scansiz de yaptınız mı yaptıysanız harddisk sentinel de yükleyin ordan da bakın orda da problem yoksa başka şeyde sıkıntı var gibi
  17. G

Yardım Hangi sata ssdler iyi

ben deneyim olarak konuşuyorum sadece https://www.amazon.com.tr/Kingston-240GB-A400-SATA3-2-5/dp/B01N5IB20Q?th=1 bunun 120 gb olanını kullanmıştım bi ara kioxia ssd almıştım bi kere iyi fiyatı var diye allah kahretsin aldıgım güne 1 hafta sonra elektrik gitti oyundayken ve anında %30 düşmüştü...
  18. G

Yardım Hangi sata ssdler iyi

6 yıl kingston ssd kullandım kaç kere elektrik gitmiştir hiç bir şey olmadı sağlığı %50 ye düşünce kendim değiştirdim bişey olur diye kingston ssd candır
  19. G

SSD yada HDD önerisi

gb ve fiyat tabii ki mantıklı ama şöyle bir durum var bir elektrik kesintisine veya fazla neme gitme olayı var hem de attıgın hdd kullanmış biri olarak alıcaksan en azından bu hdd alma ben bu hdd kaç kere kullandım 4 tane vardı ben de hepside kalitesiz hızlı bozuldu elimde öyle diyeyim 1672338868...
  20. G

SSD yada HDD önerisi

ne alırsan al hdd alma tüm kalbimle söylüyorum https://www.amazon.com.tr/Kingston-240GB-A400-SATA3-2-5/dp/B01N0TQPQB/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3TXKPW9IWKPAT&keywords=kingston%2Bssd&qid=1672337848&sprefix=kingston%2Bss%2Caps%2C153&sr=8-1&th=1 ben de 2 tane 240 gb ssd kingston var kaç kere...
Top Bottom