Arama sonuçları: *

1. rea1903

Bir Sistemde 2 tane ssd olabilir mi?

Kullanırsın.
  2. rea1903

Monster ABRA depolama sorunu

Windows.old klasörü var mı acaba?
  3. rea1903

16 gb Usb 3.0 tavsiye edebilir misiniz?

Silebilirsin tabii ki.
  4. rea1903

16 gb Usb 3.0 tavsiye edebilir misiniz?

Usb 3.0 değil.
  5. rea1903

Neyi ssd neyi hdd e kurucağım

Öncelikle Windowsu kesinlikle SSD ye kurmalısın. Eğer SSDnin boyutu çok küçük değilse yükleme ekranları uzun süren oyunları filan ona kurabilirsin
  6. rea1903

PC Harddiskini Laptopa Takma

Ve eğer ssd ise takabilirsin.
  7. rea1903

PC Harddiskini Laptopa Takma

Ben şunu kullanıyorum şuan gayet iyi https://www.hepsiburada.com/codegen-codmax-3-5-usb-3-0-sata-3-disk-kutusu-cdg-hdc-35bp-p-HBV00000L037O?magaza=Hepsiburada
  8. rea1903

Yardım Harici Harddiskin İçini Açma

Çok sağol hocam ama benimkinin açılmadığına emin oldum.
  9. rea1903

Hocam bulabildinmi harddiski
  10. rea1903

Teşekkürler.
  11. rea1903

Arkadaşlar bıçağı bastırdım ve deldim galiba o çizgi kapak değil görüntü içinmiş.
  12. rea1903

açtıktan sonra kapağa zarar gelir mi bir daha takabilir miyim? Arkadaşlar bıçağı bastırdım ve deldim galiba o çizgi kapak değil görüntü içinmiş.
  13. rea1903

bilgisayarcıya götürdüm elimde kalır çok zorlama dedi. 1591877680 Fotoğrafda da göründüğü gibi Harddisk in solunda kapağın çizgisi çok belirgin ama ön tarafında neredeyse çizgisi hiç görünmüyor acaba cidden kapak yok sadece görüüntü olarak cizgi mi koymuşlar? Böyle bir şey olmaz heralde.
  14. rea1903

Çok denedim biraz açılıyor gibi ama 2 saat denememe rağmen olmadı. :( 1591876744 Bilgisayarcıya götürdüm elimde kalır dedi.
  15. rea1903

Arkadaşlar elimde şu Harici Harddşsk var: https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-2-5-2tb-canvio-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html Bunun içini açıp laptopa takmak istiyorum ama sağında solunda altında üstünde hiç vida yeri filan yok ne yapmalıyım çözümü var mıdır?
  16. rea1903

NVMe SSD lerin Oyunda Farkı Olur Mu

Açılış hızı,dosya kopyalama render gibi şeylerde çok işine yarar ama sen bilirsin.
  17. rea1903

Parça öneriniz nedir?

Dostum biraz komik gelebilir ama elimde 750 GB SATA II 7200 RPM 2.5" HDD var istersen uygun bir fiayata verebilirim. Tabii büyük ihtimalle sata 2 olduğu için istemezsin.
  18. rea1903

Parça öneriniz nedir?

HDD kaç GBlık? 500 uyuyorsa arkadaşların gönderdikleri iyi gibi.
  19. rea1903

vatandan ssd aldığımızda windowsu kuruyolarmı

Zor bir şey değil istesen kurarlar. Ama kendin yapıp öğrensen senin için daha iyi olur çok kolay bir şey
Top Bottom