Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

Yardım Monitör Hz Problemi.

Bir bilgisayarcıya da gösterebilirsin ondan da fikir al bence neden olur ne yapmalı falan. Onun dışında benim de aklıma çözüm gelmiyor yenisi lazım o zaman geçmiş olsun.
  2. Ahmet3718

Yardım Monitör Hz Problemi.

Normal bir durum değil bence ya ekran kartını ya monitörü garantiye test için yollayabilirsiniz.
  3. Ahmet3718

Oyunda alt tab atınca 5 saniyeliğine ekran kararıyor

Eyvallah kral rica ederim iyi günler
  4. Ahmet3718

Oyunda alt tab atınca 5 saniyeliğine ekran kararıyor

Oyun tam ekrandaysa pencere moduna, pencere modundaysa tam ekran olarak ayarlayıp kaydedin sonra tekrar deneyin. Ben bazı oyunlarda sıkıntı çıkınca öyle yapıyorum. Tam ekranda alt tab atınca ekranda öyle sorun ortaya çıkıyor ama oyun içinde ekran görüntüsünü sorunsuz alıyorum, diğerinde de alt...
  5. Ahmet3718

BİLGİSİYAR AÇILIYOR AMA EKRAN VE KLAVYE mouse ÇALIŞMIYOR

Rica ederim, sistemin uzun ömürlü olsun iyi akşamlar.
  6. Ahmet3718

BİLGİSİYAR AÇILIYOR AMA EKRAN VE KLAVYE mouse ÇALIŞMIYOR

Güç kaynağını prizden çekip bi 10 15 saniye güç tuşuna basılı tutun bekleyin sonra geri takıp tekrar deneyin, olmadı ondan sonra bios pilini çıkarıp takın bios sıfırlansın. Denemekten zarar gelmez sadece bios ayarları sıfırlanır.
  7. Ahmet3718

Ekran Sığmama Sorunu

Oyun içinden yada ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasından amd ise kendi uygulamasından ekran çözünürlüğünü değiştirerek sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Eğer masaüstünde normalse oyun içinden çözünürlüğü değiştirebilirsin (oyun içinde hangi ayardan değişeceğini bilmiyorum ayarlar...
Top Bottom