Arama sonuçları: *

1. C

Monitörde ekranın rengi gidip geliyor

hayır böyle bir ayar bilmiyorum ve dokunmam da zaten 1748897207 Video ata bilsen iyi olacak ta atamıyorum
  2. C

hocam arkası siyah olan bütün uygulamalarda oluyor. renk değşitirme kullanmıyorum
  3. C

hocam reismde gördüğünüz gibi üst taraf biraz değşik bir renk. şimdi konuya gelelim diyelim araka planı siyah olan bir uyugulama açıyorum ve üst taraf fotoğraftaki gibi koyu renk ya da beyaz renk oluyor ama öyle kalmıyor koyu olup geri düzeliyor saniyeler içinde üst üste spamlıyor o şekilde...
  4. C

merhaba siyah bir plana gelince böyle oluyor renk koyu olup geri geliyor saniyeler içinde böyle oluyor 1 dk sonra yine böyle oluyor sadece arkası beyaz olan yerlerde oluyor. fotoğarfta belli oluyordur üst kısma bakrasanız üst taraf beyaz oluyor siyah oluyor bazen değşiyor hemen olup düzeliyor...
  5. C

Ekranın üst kısmı gidip geliyor

merhaba googleye girince nedennse üst taraf biraz koyu renk olup düzeliyor ve bu olay saniyeler içinde oluyor googleye girdiğimde nedense her zaman oluyor düzlemyior da nedeni ne ola bilir
  6. C

birden monitör pixel pixel oldu

ne yaptın nasıl çözdün ?
  7. C

yani bazı kişiler ekran kartından diyor ola blr mi ?
  8. C

çöze bildinmi
  9. C

MSI G2412F
  10. C

oyun oynuyordum ve birden ekran pixel pixel oldu durup dururken neden olmuş ola bilir çözümü varmı ?
  11. C

AsusTUF Gaming VG247Q1A iyi mi? ?

Asus TUF Gaming VG247Q1A almayı düşünüyorum sizce nasıl bir monitör alınır mı degermi değmezmi ? ASUS VP249QGR ta var hangisi sizce başka önerdiğiniz var sa yazarmisiniz ?
Geri