Arama sonuçları: *

• Users: Eld037
  • In Monitör
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eld037

0,5 ms ile 1 ms arasındaki fark

Bu gecikme değerleri bir şey ifade etmiyor ki. Bunlar input lag değerleri değil. Alacağınız monitörün kullanacağınız tazeleme oranındaki input lag değerlerine bakıp eş değerleriyle kıyaslayıp alın. Link'teki sitede çoğu monitörün input lag değeri ölçülüp listelenmiş. Monitör almadan önce bu...
  2. Eld037

Çözüldü✓ sizce bu kasaya kaç hz monitör almalıyım

Fark var ama aşırı bariz bir fark değil. Dikkatli incelemek lazım.
  3. Eld037

Çözüldü✓ hz tam olarak nedir?

Bunu açıkladım evet.
  4. Eld037

Birbirinizi gömmenize gerek yok insanlık hali olabilir. Düzgün bir şekilde açıklayın anlamayana :D
  5. Eld037

Eğer FPS'iniz Hz'inizden yüksekse bu tarz senkronizasyon teknolojileri önerilmez. Çünkü giriş gecikmesini arttırır. Yırtılmayı azalttığı doğrudur ama tepkiselliğin azalmasına yol açar. Link
  6. Eld037

Monitörün tam verimlilikte (yani her an maksimum Hz'de çalıştığını) varsayarsak 144Hz'de bir karenin ekrana verilme süresi giriş gecikmesi hariç 6.9 ms'dir. 240 Hz'de ise bu süre 4.16 ms'dir (teorik olarak). Bu da aralarında uçurum fark olmadığının bariz kanıtıdır. Fakat 60 Hz'e gelirsek bu 16.6...
  7. Eld037

Çözüldü✓ hz tam olarak nedir?

Bu tam olarak böyle değil. Yüksek FPS her zaman daha iyidir çünkü tepkisellik artar. Bir kareyi basmak için geçen süre düşer bu da tepkime süresinin azalmasına yol açar her ne kadar monitörünüzün Hz'inden daha fazla kare görememenize rağmen. Örneğin: 1000fps oyun oynarken ekran kartınız 1 ms'de...
  8. Eld037

8000 TL'ye Monitör önerisi olan?

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g2zu-240-hz-05-ms-freesync-premium-full-hd-ips-oyuncu-monitoru-p-44081
  9. Eld037

Çözüldü✓ 2500-3000 TL 144 HZ Monitör Tavsiyesi

VA panellerin gecikmesi çok fazla ve renk gamutu ips'e göre daha kötü. IPS'le TN arasında kalmış bir panel tipi. IPS varken tercih etmemek lazım fakat bütçe söz konusu olduğunda bir şey diyemeyeceğim.
  10. Eld037

HDMI 2.0 ile 144 HZ alınmıyor

Monitör HDMI'dan sadece 60hz destekliyor. Sizin bilgisayarınızla alakalı bir sorun değil.
  11. Eld037

Yardım Bu Monitörde Ghosting ve Isik Sizmasi Var mi?

IPS panellerde ışık sızması problemi doğası gereği olan bir durum. Eğer film izlerken siyah yerler çok rahatsız ediyorsa var demektir. Kameradan çekildiği için bizim buradan anlayabilmemiz çok zor.
  12. Eld037

Hangi monitör? 360hz 240hz

Aga e sporcu değilsen çok da gerekli değil gibi.
  13. Eld037

Rekabetçi bir oyuncu için TN vs IPS panel

O monitörü kullandıktan sonra hangi monitörü kullansam yavaş geliyor. Onu baştan bir söyleyeyim. Ama renk kalitesi de cabası TN panel sonuçta.
  14. Eld037

Yardım TN panel monitör önerisi (2500₺)

Merhabalar FPS oyunları oynadığım için TN panel monitör bakıyorum. 144Hz ve yukarısı uygundur. Mümkünse GtG 1Ms monitör bu bütçede bulabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  15. Eld037

Yardım 2000-2200TL Monitör önerisi

olm tek köşesi düz tek köşesi yamuk dp kablosu işte :D
  16. Eld037

Yardım 2000-2200TL Monitör önerisi

olm bu dp kablosu :ROFLMAO:
  17. Eld037

Yardım Arkadaşlar monitörüm 240 hz ama ayarlarda yok

Hocam o kartta zor gibi be. 2010'da üretilmiş kart.
  18. Eld037

Yardım Arkadaşlar monitörüm 240 hz ama ayarlarda yok

Ekran kartınızın marka ve modelini yazabilir misiniz?
  19. Eld037

Monitör laptop bağlama.

Hdmi üzerinden bağlarsın fakat 120hz alabilmiştim ben.
  20. Eld037

Laptop+Monitör almak saçmalık mı

Ben de aynısını kullanıyorum hiç de saçma değil. Fakat ekran kartından maksimum performansı almak istiyorsan display porttan bağla monitöre.
Top Bottom