Arama sonuçları: *

1. F

monitörümdeki bu hasarlar garanti kapsamına girermi?

Direkt aradım. Arızayı anlattim. Gmail adresi verdiler arızanın fotoğraflarını istediler. Sonrasında Bana bir kod verdiler. (1gun sürdü bu süreç ) Ertesi günde UPS kargo evime kadar geldi. Kapıda teslim ettim. Ama dikkat et lütfen lütfen lütfen orjinal servisi ara piyasa da dolandırıcı fazla...
  2. F

monitörümdeki bu hasarlar garanti kapsamına girermi?

Hocam şu tür arızadan dolayı bende gönderdim. Sıkıntı çıkarmadılar. Paneli degistirdiler
  3. F

Lenovo R27i-30 FHD vs MSI MP275Q 2K

Y27-30 kullanıcısı olarak. Memnunum sadece laptop ekranından geçtiğim için çok büyük geldi onun dışında şuan alıştım bir sıkıntı yok ve dahili hoparlör gerçekten iyi
  4. F

Işık sızması, IPS glowing neredeyse olmayan sorunsuza yakın monitor önerisi

Sbaah atayim. Bu arada Masa en az 60cm olsun. Ben 45 ile rezil oldum çapraz koydum ekranı
  5. F

Valla kardeşim kapalı şuan pc galerimde olanlari attım. Bu arada üstündeki dahili hoparlör ve USB port girişleri gerçekten iyi. Ama alırken kendine şu soruyu sor 27inc alisabilir miyim. Ben alışamadım açıkçası keşke 27yerine 24 alsaydım çok büyük geldi. Onun dışında alisirim diyorsan renk...
  6. F

Y27-30 kullanıyorum. Dediğiniz gibi bir pixel sayma gibi bir durum yok. Herkes bir tutturmuş pixel sayma pixel sayma 2kdan 1080p düşersen tabi fark eder ama 1080p den normal 1080p ye geçince çok büyük bir şey fark etmiyor
  7. F

Laptop renkler camur gibi gozukuyor

İntel arc controle bakabilirsiniz
  8. F

Lenovo y27-30 satmalı miyim?

Hepsiburada üzerinden 29subat tarihinde 5000tl ye aldım. Kendim laptop kullanicisiyim. Şehir dışında Üniversite okuduğum için ürünü direkt eve söyledim. Bugün memlekete gelip kutuyu açtım ancak monitör ne masama sığıyor ne de gözlerime yani 27inç bana çok büyük geldi. 27inc monitörleri...
  9. F

Lenovo Legion Monitör Alınır Mı?

Bu ürünü(27inc versyonu) hepsiburada üzerinden 5000tl ye aldım geçen ay. Üniversite okuduğum için eve gidemedim daha yani özetle test edemedim. Forumlar da 1080p 27inc olduğu için pixel sayarsin diyorlar doğru mu sizce
  10. F

Yardım Bu monitör hakkın da bilgisi , deneyimi olan ?

https://www.hepsiburada.com/msi-236-g2422c-1920x1080-fhd-curve-1500r-va-180hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00005CI3LY?url_src=and-product-detail İnceleyebilirsiniz
  11. F

Monitör kutusundan çıkan Tip A'dan Tip B'ye kablo ne işe yarıyor?

Legion Y27-30 monitör satın aldım. Kutu içerisinden tip A'dan tip B'ye kablo çıktı bu kablo ne işe yarıyor.
  12. F

Monitör kargolama için en ucuz kargo şirketi nedir?

Hocam bir ara aynı mantıkla kız arkadaşıma 500tllik bir ürün gonderdim. Kargo ücreti az çıksın diye de dolap üzerinden Göstermelik olarak da fiyata da 50tl yazmıştım. Neyse işte kargoyu gönderdim. kargo teslim edildi diyor kız arkadaşım ben almadım diyor. Arıyorum kargo şirketini teslim edildi...
  13. F

İkinci el MSI G2412 alır mı

Arkadaşım satıyor. Üründe herhangi bir arıza yok. 2025e kadar garantili fiyat 3500e anlaştık. Sizce değer mi?
  14. F

Monitör kargolama için en ucuz kargo şirketi nedir?

Arkadaşım monitörünü bana gönderecek de. Sizce en ucuz kargo şirketi hangisidir?
  15. F

MSI G2422C monitör alınır mı?

Curved, MSI, 180Hz, olması dolayısıyla bu ürün alınır mı? Tek eksisi VA panel olması. 4300TL olması da cazip geldi. https://www.hepsiburada.com/msi-236-g2422c-1920x1080-fhd-curve-1500r-va-180hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00005CI3LY?url_src=and-product-detail Lenovo Legion R25I30...
  16. F

Gamepower monitörler nasıl?

https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x10-23-6-1ms-165hz-curved-rgb-gaming-monitor-fiyati-70391/?_gl=1*cz3exh*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiA8sauBhB3EiwAruTRJj81N4XKFMV3SQWDJPWt5cv1CnkIql6zP6Dhl1VmC2pDu9_WBul2ihoCucIQAvD_BwE Bu ürünü gaming gecesinden 3500tl ye aldım. Başka forumlar da kötü...
  17. F

HDMI kablosu alırken 2.0 önemli mi?

Benim laptopta 75w 3050 var. ekran 144hz. Aldığım monitör 165hz. Ben en fazla 144hz mi alırım?
  18. F

Laptop özellikleri arasında typeC de neden Displayport yazıyor acaba? Bu ne anlama geliyor. Monitör 165hz. Bu Hz almak için hangi kabloyu almaliyim
  19. F

Bir laptop kullanicisi olduğum için ilk defa laptop için bir monitör aldım bu konu da biraz cahilim kusura bakmayin. Monitör kutu içinde Displayport kablosu var hdmı kablosu yok. HDMI kablosu alırken dikkat etmem gereken bir şey var mi? Monitör ve laptop HDMI 2.0 çıkışlı.
Top Bottom