Arama sonuçları: *

1. M

Monitör Siyah Ekran Sorunu ve Parlaklık Ayarı

Çözünürlük demedim oyunda oluyor oyuna girince oluyor normalde olmuyordu ve ayrıca nasıl yapıcağımı sordum
  2. M

Düzeltmek istiyorum yardım edin bilen varsa
  3. M

Merhaba arkadaşlar çok merak ettim o yüzden söylüyorum benim monitörüm qd oled 2k 240 hz 27 İnç bir monitör hdmı ile bağlı oyuna girince alt tab yapınca win tuşuna basınca 4 saniye lik bir siyah ekran yiyorum kafayı yedirtti bana bide parlaklık ayarı gibi seçenekleri yapabiliyordum 450 nit e...
  4. M

Philips Evnia 27M2N3501PA/00 monitör hangi satıcıdan alınmalı?

Trendyol satıcısıyım kanka ve şöyle dim normal bir site de aldığın vakitte bir sorun oldugunda 2 yıl garantili de olsa patronun isniyetifine kalmış olur ve dava olayına gitmeden veya kendi isteği olmadan yazılı garanti vermeden iade süreci belli olmaz fakat trendyol da satın aldığın bişeyi 15...
  5. M

ASUS ROG XG27AQDPG alınır mı?

2-3 yıl dan fazla dayanır bence al
  6. M

27 mi 24.5 mu almalıyım

27 alırsam fps oyun oynarsam olmaz mı oynayamaz mıyım?
  7. M

27 mi 24.5 mu almalıyım

Yüksek HZ (ips almaya karar verdim) ips 15k bant 1ms gtg olucak monitör ne alacam hacı bide 27 istiyorum sadece oyun odak istemiyorum alınır mı 27??? Artı ve eksileri nedir bilgili arkadaşlar yardımcı
  8. M

HANGİ MONİTÖR SEÇMELİYİM

1. Si AOC 27 İNÇ 4k da 160hz FHD 320HZ 1MS İPS EKRAN 2. Game power 27 İnç 1 ms FHD 360HZ 3. Game power 24.5 İnç 500hz 0.2ms fast VA FHD 4. Game power 24.5 İnç 400hz 0.2 ms fast VA FHD ______________________________ Arkadaşlar monitör almalıyım hangisi tercih etmeliyim genelde 4k civarı...
Geri