Arama sonuçları: *

1. S

Aoc 24g2u Sökme İşlemi

1690871513 Parçayı ayıramadım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. S

Amd Radeon Software Özel Çözünürlük Ayarlanmıyor

1280 960 yapmak istiyorum ama özel çözünürlük ayarları bu ekran ile uyumlu değil hatası veriyor monitörüm AOC24G2U 144hz
  3. S

Aoc 24g2u kullanan varmi

Bende de öyle fabrika çıkışı öyle galiba monitörün ama bir sıkıntı değil belli olnuyor
  4. S

monitörde 1 ölü pixel var oyunlarda belli olurmu

Ölü pixelli monitör aldıysan geri almazlar zaten bunu bile bile aldın ucuz olduğu için.
  5. S

Aoc 24g2u Arka Kapak

Bende fabrikadan çıkışı böyle galiba bir sorun teşkil etmiyor.
  6. S

ıps panel monitör önerisi

Aoc 24g2u
  7. S

DA 2 İçin 144hz monitör önerisi

Aoc 24g2u al bence
  8. S

Öneri İtopya ve MSI Maduriyeti!

Bende yakın zamanda Aoc 24g2u aldım 1 tane sol üstte rahatsızlık vermeyen küçücük ölü piksel çıktı ışık sızması falan yok onun harici süper monitör.
  9. S

Aoc 24g2u Arka Kapak

Elle belli oluyor görüntü de bir problem ypk5iki tarafta aynı 1592152444 Fabrika çıkışı böyle galiba
  10. S

Aoc 24g2u Arka Kapak

Arka kapakta bir taraf tam yapışmamış gibi 3-4 kişi de daha böyle sorunlar görmüştüm fabrika çıkışı mı bu şekilde?
  11. S

[REHBER] AOC Monitörleri Hakkında

İtopyadan yakın zamanda Aoc 24g2u aldım 1 tane ölü pixel çıktı onun haricinde muhteşem.
  12. S

AOC 24G2U ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI

Bende itopyadan aldım 1 tane ölü piksel çıktı ama seninki gibi ortada değil sol üstte ve beyaz değil siyah.
  13. S

Aoc 24g2u güç kablosu problemi

Ölü piksel testi yaz çıkıyor
  14. S

Aoc 24g2u güç kablosu problemi

Bende yeni aldım geldi hüç kablosuyla ilgili bir sıkıntı yok ama küçük bir ölü pixel çıktı.
  15. S

AOC 23.8" 24G2U

Ölü pixel testi yaz çıkıyor 1592061620 Daha oyun oynamadım monitörü önceden almıştım Da sistemi özelleştirip aldım ama çok küçük oyunlarda rahatsızlık vericek düzeyde değil gözünü sokman gerekiyor görmek için.
  16. S

AOC 23.8" 24G2U

Ben itopyadan aldım 1 tane minicik öşü pixel çıktı. Güzel monitör.
  17. S

Aoc 24g2u Monitör Ayarları

Teşekkürler ölü pixel testinde sol üsttr minicik bir siyahlık çıktı tek sıkıntı o 1591996281 Gözümü sokmam gerekiyor ölü pixel testinde
  18. S

Teşekkürler
  19. S

Bu monitörü kullanan arkadaşlar daha güzel bir görüntü için hangi ayarları yaptınız? Cevaplarınız için teşekkürler.
  20. S

Arkadaşlar bi bakabilirmisiniz.

2
Top Bottom