Arama sonuçları: *

1. VolkiTolki888

Yardım ÇİFT MONİTÖR KULLANANLAR Bİ SORUM VAR?

YANİ 1 OLAN ANA MONİTÖR OLSUN 2 EKRAN YANDAKİ MONİTÖRÜM OLSUN İSTİYORUM 1715356452 YOK MASA ÜSTÜ
  2. VolkiTolki888

Yardım ÇİFT MONİTÖR KULLANANLAR Bİ SORUM VAR?

BEN YENİCE ÇİFT MONİTÖR KULLANMAYA BAŞLADIM FOTOĞRAFTAKİ GİBİ ŞUAN 1 EKRAN YANDA 2 MONİTÖR BENİM ANA MONÜTÖRÜM AMA AMA SAYI OLARAK ANA MONİTÖRÜM SAYISINI 1 YAPMAK İSTİYORUM
  3. VolkiTolki888

Çözüldü✓ 2K Oyuncu monitörü önerisi?

aynen vatan dan almıştım iade sürecini başlattım haayırlısı
  4. VolkiTolki888

Aynen benim iş yerinde 18 inçlik kötü bi monitör var bundan daha iyi bu niye böyle anlamadım
  5. VolkiTolki888

YENİ MONİTÖR DE Bİ SIKINTIMI VAR ???

pardon biraz cahilim de 1714428102 bakmesela burda fareyi sağa getirdim daha da sarı oluyor sarı olmasının sebebi nee onu anlamıyom 1714428163 bak şimdi artının etrafındaki ışık süzmesinde sıkıntı yok ama o sarılıklar ne alaka
  6. VolkiTolki888

Evet sen atmissin indirdim tam ekran yaptım ss aldım sana attım 1714427422 Benim konunun başında o sarı olmasinin sebebi ne
  7. VolkiTolki888

ne oldu
  8. VolkiTolki888

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html BU MONİTÖRDEN ALDIM AMA FOTODAKİ GİBİ SIKINTI VAR ÖNCEKİ MONİTÖRÜM CURVED BU DÜZ OLDUĞU İÇİNMİ BÖYLE BİDE MONİTÖRE HANGİTESTLER YAPMAM LAZIM
  9. VolkiTolki888

Hangi testleri yapmam lazım 1714425707 Ekrada böyle yandan filan bakınca sarı gözüküyor ayarlarini filan kurcaladim kendimce ayarladım yanlış bişey mi yaptim niyo böyle
  10. VolkiTolki888

Aldım geldi bu gün simdi kuraca.
  11. VolkiTolki888

2 monitör olacak o yüzden 2 metre biraz kisa kalabilir o yüzden almışken 3 metre alacam 2 tane 27 inç monitör yan yana kasada sağda kaliyor anca 1714248968...
  12. VolkiTolki888

o 180 hz olanı aldım şipariş verdim hayırlı olsun şimdi de 3 metre dp kablo alacam kaliteli olsun diyom ne alayım bildiğin bilindik bi marka varmı ?
  13. VolkiTolki888

senin suçun 😂😂 sıkıntı yok abi sen fikirlerini söyledin bende kendime uyanı alacam teşekkür ederim iyi geceler
  14. VolkiTolki888

asus da karar kıldık o zaman
  15. VolkiTolki888

20 k ded,mde şimdi önerirkende lamışken fiyat performans alayım diyoım 2 tane asus link attınya mese ben direk pahalı olanı seçtim şimdide videolarını izliyorum ondan hoşuma gitti ne yapayım bilemedim aklımdan geçen 240 hz 27 inç 2 k ama oda 15 k civarı bende 170 hz de yetermi diyom...
  16. VolkiTolki888

hacım emesay daha iyi gibi duruyor 1.07 milyar renk diyor
  17. VolkiTolki888

https://pckolik.com/urun/gamebooster-gb-2720fqhd-27-165hz-1ms-ips-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=monitor-inceleme hacım bu monitöre ne dersin pc hocası incelemesini yapmış?
  18. VolkiTolki888

9000 tl olan güzelmiş yaa diğeri biraz fazla gibi
Top Bottom