Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Moni̇tör Nasil Si̇li̇nmeli̇

hahahahahahhahahddasha
  2. A

Yardım Moni̇tör Nasil Si̇li̇nmeli̇

evde numaralı gözlük bezi var tek neyle nemlendirip silmeliyim zarar vermeden
  3. A

Yardım MONİTÖR MS SORUNU 0.5 ALDIM 5 MS CIKIYOR NOLUR YARDM

MPRT Mİ AÇAYIM FPS OYUNLARDA FREESYNC Mİ peki mprt acınca parlaklık kısılıyor ve monitörden ses geliyor ve ghost sorunu oluyor freesyc mi ne o ayarda bu sorunlar yok bi fark olur mu
  4. A

HERKSTE ÖYLE NAPALM .s
  5. A

MPRT KAPALI 6 CIKIYOR ACIKKEN DE 6 FREESYNC ACIKKEN LEVEL 1 DEDE 6 ANLAMADIM BEN BU İŞİ
  6. A

lenovo g24-20 kullanıyorum gecikme level1 (1ms) de ve mprt açık 0.5 ms olması gerekirken testte öyle yanlıs mı baska yerden nasıl ogrencem bunu https://www.testufo.com/mprt 1679521849 persistence 5.6 ms 1679522109 tireal tft programına baktım ordada 6.51 ms cıkıyor 1679522520 freesync alsam...
  7. A

Yardım MPRT AYARI İÇİN FREESYNC AYARINI KAPATMAM GEREKİYOR NEDEN?

yok level 1 (1ms) mprt 0.5 ms oluyor freesync ayarı varya onu kapat mprt aç parlaklıgı kısıyor onuı acınca bide monıtorden ses gelıyo herkeste oyle .s
  8. A

fark varmı peki freesync ve mprt arasında 0.5 ms ile 1 ms
  9. A

Yardım lenovo g24 20 AYAR YARDIM

freesync acınca 1 ms oluyor onu acınca 0.5 ms bence bi fark olmaz ya ? parlaklıgı kısıyor iste monitör öyleymiş
  10. A

Yardım mprt 0.5 ms mi freesync 1ms mi ?

lenovo g24-20 valorant oynarım fps oyunu daha cok nasıl olmalı 1679428230 mprt acınca da parlaklık kısılıyor o sorun bir de
  11. A

mprt açınca parlaklık kısılıyor normal mi peki bu
  12. A

freesync kapattım mprt açtım tepkime süresi 1 yaptım valo oynuyorum hep free açıp mprt kapatım mı devam edeyim sizce? nasıl olsun ayar
  13. A

mprt ayarını açınca monitör fps sıcaklıgı otomatik acılıyor ve değiştirilmiyor onu geçtim freesync ayarı kapatmadan mprt açamıyorum freesync olmadan da olmaz sanırım tepkime süresini 1 seviye yaptım o da 1 ms oluyormuş mprt açınca 0.5 ms oluyor ama görüntü kötü ve freesync kapanıyor 1 ms kalsa...
  14. A

freesync ayarını kapatınca mprt acılıyor sacma değil mi ?
  15. A

level 1 yaptım fakat mprt ayarı var ama tikleyemiyorum o secenek var o kısma geçmiyo atlıyor
  16. A

1679425078 renk sıcaklıgı netural da baska ayar yapmam gerekıyor mu MPRT diye bişey yok bu uygulamada monitörün tuslarına basıp ayarlarda varmı bilmiyorum oraları hic ellemedim 1679425230 mprt ayarını buldum tiksiz sekilde duruyor onu açayım mı ? valo oynuyorm fps oyunu lol cs go fln
  17. A

adım adım gidelim hdr diye bi ayar var onu açayım mı ? level seviyesi suan 2 yanıt hızı seviyesini seçin ben en iyi olanı istiyorum 1 mi yapcam 4 mü
  18. A

MPRT nedir anlamadım onu açınca tepkime süresi daha mı kötü oluyor öyle bi ayarı goremedim
Top Bottom