Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Monitör temizlemek için ürün önerisi

Gözlük temizlemek için olan spreyler ile mikrofiber bezi hafif nemlendir. Sonra nazikçe sil. İlk günki gibi oluyor.
  2. A

monster aryond a27 hoparlör sorunu

Ses aygıtını saatin oradan değiştirmen gerekiyor olabilir.
  3. A

27'' 240Hz 1080p Monitör önerisi

Darboğaz yaşamak istemiyorsan 2k bir monitör alabilirsin. 27 icnçlere çıkıldığında bazen görüntü de pek iyi olmayabiliyor 1080p ile.
  4. A

Monitörde ki işaretlerin anlamı

Monitör deyip anakart fotosu atmak da ayrı bir mesele. o.O2
  5. A

Bu 2 Asus monitörden hangisi alınır

Net bir şekilde araştırmak lazım. Bende asus vg27aq var. 165 hz görünüyor. Aslında oc ile 144 den 165 e çıkıyor. OC ile çıkması direk 165 olmasından farklı mı, onu da tam bilmiyorum ama. Kullanan biri yorum yaparsa daha net olur.
  6. A

2 k monitör tavsiyesi

7084 tl idi fiyat aldığımda. Amazondan aldım özellikle. Başka firmalar üzerinden alıp riske girmek istemedim. Yoksa dell s2721 alacaktım. 8600 tl gibi fiyatı vardı.
  7. A

2 k monitör tavsiyesi

Asus tuf vg27aq aldım. Gayet memnunum.
  8. A

7000 TL'ye Monitör Onerisi

2k bir monitör almak daha mantıklı değil mi? 7k az bir para değil. Asus vg27aq, Asus vg27aq1a gibi monitörler var. 165 hz yenileme hızları mevcut, ips panel monitörler. Hem geleceğe yatırım yapmış olursunuz.
  9. A

165 Hz için kablomu gerekli ?

Tuf VG27aq geldi dün. İçinden hem dp hem de hdmi çıktı.
  10. A

Yardım 2 k monitör önerisi !

Neden böyle dediniz hocam?
  11. A

Nb f80 monitör kolu bu siteden alınır mı?

Bildiğim kadarıyla site, dağıtıcı firmanın sitesi.
  12. A

Dell S2721dgfa’yı hangisinden almalıyım?

Amazondaki daha uygun. Gaming.gen.tr satışı 800 lira kadar pahalı
  13. A

Dell S2721dgfa’yı hangisinden almalıyım?

Aldığım yeni sistem için 2K monitöre ihtiyacım var. Arkadaşlar bu monitörü alabilmek için 2 seçenek var 1)Gaming Gen Tr 2)Amazon Sorum şu: Monitörü amazondan alırsam, yurt dışı satış olduğu için Dell Türkiye garanti verir mi? Bir sorun ve ölü piksel durumunda iade yurt dışına olacak gibi...
  14. A

Huawei Mateview GT 34" 165Hz 4ms VA Monitör alınır mı

Aynı soruyu ben de soracaktım ki, arkadaş konuyu açmış. Cevap verecek bir bilirkişi yok mu?
  15. A

Yardım Dell S2721DGFA model monitörde sorun

Hocam yorumlarınızı merak ediyorum. Aynı monitörden ben de almayı düşünüyorum açıkçası. Çok övülen bir model olarak biliyorum.
  16. A

ASUS 27" VG27AQ monitör bu fiyata nasıl

Q1A srgb daha yüksek, hz değeri daha yüksek Q parlaklık daha yüksek denmiş bir yorumda 1673769603 Bu arada verdiğim fiyat , yani 9k fiyatı Q1A modeli için.
  17. A

ASUS 27" VG27AQ monitör bu fiyata nasıl

Açıkçası ben de aynı monitöre bakıyorum. Fakat fiyat 9k ya dayanmış.
Top Bottom