Arama sonuçları: *

1. emr1945

Yardım Color Banding Göze Çok Batıyor mu?

hocam takmazsan sorun olmaz aşırı olmadığı sürece iyi yani alışırsın bende önceden ghosting sorunu vardı (az) alışıyorsun zamanla takarsan herzaman gözüne batıyor takma kafaya ama sorun olarak en iyisini almanı tavsiye ederim
  2. emr1945

Çözüldü✓ Hangi mönitör alınmalı ?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/428582-642620/asus-vp249qgr_lg-ultragear-24gn650-b/ şurdan daha detaylı bakabilirsiniz ben olsam lg alırdım çünkü (rog hariç) lgyi geçiceğini düşünmüyorum(malzeme kalitesinde)
  3. emr1945

Monitörümü 1. ekran yapamıyorum

benim dediğim tamamen hiçbirşey yok hocam bakın isterseniz ama siz bilirsiniz ben videoyu bırakayım bakarsanız
  4. emr1945

hocam win 10 costum versiyon deneyebilirsin 500mb ram yiyor sistem denemeni taavsiye ederim
  5. emr1945

hocam sistem özellikleri nedir
  6. emr1945

hocam yapmayın işletim sistemi yükseltme şansınız yok mu 1622324513 xp var diyor arkadaş
  7. emr1945

Monitörümün bir yeri yeşil oldu

darbe almış olabilir almadıysa ölü pixel böyle olmuyor bildiğim kadarıyla
  8. emr1945

Bu birime 144 hz olur mu?

afterburnerı aç değerleri izle bence işlemciden dolayı ama sen bak yine bazen sorun olabiliyor grafikleri en düşüğe çek hatta dibe çek çözünürlük düşerse işlemciye yük biner çözünürlük artarsa ekran kartına ekran kartına vermeye çalış
  9. emr1945

acer nitro qg221qbii vs del s2422hg

hz farkı var ama ms farkı yok dell daha iyidir
  10. emr1945

Dell S2422HG vs HP X24IH Hangisi Alınmalı sizce ?

o forumdan bilgi paylaşmadım va panellerde kronik dememi kafamdan atmıyorum en çok raslanan panel va fanboyluğu bırakmanı tavsie ediyorum. Bende va panel kullanıyorum. Bu kadar konunun üstüne düşmen kişiselleştirdiğini düşünüyorum. Sorun her panelde var ama ghosting va da kroniktir her panelde...
  11. emr1945

genelde var va da çokça falan ayrı va kroniktir başka bir forumdan alıntı " Tn Panel: Artısı: Fiyatlandırmaları diğerlerine göre daha uygun, diğerlerine oranla daha hızlı tepki veriyor. Eksisi: Bakış açısına göre merkezden uzaklaşmaya bağlı olarak görüş ve kalite kaybı yapıyor. Renkleri Va ve...
  12. emr1945

bazılarında olabilir daha çok dandik markalarda ama va da çok genelde var nerdeyse her markada
  13. emr1945

evet va panellerde kronik ghosting var ips de yok
  14. emr1945

hp ips ekran ama 144hz dell va ekran ghosting sorunu olabilir ama 165 hz ghosting katlanırım dersen al ama hp yükseklik ayarı var ama dell de yok ben olsam hpyi alırım sana kalmış detaylı karşılaştırma için buyur link...
  15. emr1945

Ekran kartı monitöre uyumlu mudur

destekler yırtılma yaşamazsın sorun yaşamazsın tahminen ama pubg sorunlu bir oyun bu sistemde ilerki zamanlarda 60fpsin altına düşersin dikkat et benim tavsiyem en kısa zamanda bırak bağımlı değilsen çünkü arkımda bağımlıydı 1050ti vardı sırf pubg için r3 1300 dan r5 5600x e yükselttik anamız...
  16. emr1945

Monster Aryond A27 V1.1 Monitörün Artı ve Eksileri Nelerdir?

Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. değerlendirmememi bunun üzerine yapacağım. Artılar:240 hz (oyunlarda alamazsın diyorlar ama alırsın dert etme) asansör ayakları uzaktan dandkin gelsede görünüşüne göre gayet kaliteli ve çok fonksiyonlu kullanışlı. 1ms ve gsyng var daha ne olsun renkleri gayet...
  17. emr1945

2500 TL'ye Monitör Seçimi

hayırlı olsun iyi kullanman dileğiyle iyi oyunlar
  18. emr1945

EN İYİ GÖRÜNTÜ AKTARICI KABLO HDMI MI?

atıyom tekrar 1616840241 attım tekrar bakabilirsin
  19. emr1945

ikisinin farklarını iki mesajdaki fotolardan karşılaştırabilirsiniz
  20. emr1945

hdmii