Arama sonuçları: *

• Users: kg6107
  • In Monitör
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Yardım MSI Laptopta Ölü Piksel

MSI'ın TR de ki yetkili servisi Servis Point'tir oraya mail atarsanız değiştirirler büyük ihtimalle
  2. K

24 INC 144-165HZ 1ms(gtg) IPS G-sync veya G-sync açılabilen monitör önerileri

ne desem az çok teşekkür ederim hakkını helal et 1648943848 Lg 24gn650-b bunu alıyorum galiba ya yardımların için tekrardan çok teşekkürler
  3. K

24 INC 144-165HZ 1ms(gtg) IPS G-sync veya G-sync açılabilen monitör önerileri

Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum ama bulamadım bir türlü 27ınc alamam çünkü masama sığmıyor alanım yok yani 24 inc bu özllekleri sağlayan bir monitör yok mu ya tuf serisi bir monitör var ama onun hakkında da herkes kötü yorum yapmış LG 24GN650-B bunu...
  4. K

144hz 1ms monitör Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Anladım hocam sağol teşekkürler
  5. K

Reis Bununla diğerlerinin ne farkı var acaba merak ettim de pek bilmoyrum da
  6. K

Teşekkürler
  7. K

Merhaba arkadaşlar şimdiden rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama monitör alacağım 144 Hz 1 ms arıyorum Ekran kartı RX 5600XT İşlemci Ryzen 5 3600X Aşağıdaki 2 ürün arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz ya da sizin bu fiyatlara yakın başka önerileriniz varsa yardım olursanız çok...
Top Bottom