Arama sonuçları: *

1. R

GTX 1650 İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

bu mesajı lütfen alıntılamayın yazan varsa önceden nvidia ekran kartın olduğu için g-sync kullanmalısın freesync amd ekran kartları içindir ve g-sync özelliği olan monitörlerde çok pahalı o yüzden sana şu monitörü önerebilirim freesync var yine ama güzel bir monitör benim çok beğendiğim bir...
  2. R

Öneri 144 hz Monitör önerisi?

kardeş kusura bakma ben senin bu öneriyi yaptığını görmedim ben de yapmışım aynı öneriyi
  3. R

ben de bunları önerebilirdim ama maksimum 1.4k diyor
  4. R

önerdiğim monitör 1400 tl ama yılbaşında çok fazla indirim olur o yüzden yılbaşını beklersen 1400 tl ye bunu alabilirsin https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamepower-gpr24c1ms144-24-1ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,534540413.html yılbaşını beklersen bu daha güzel ve net...
  5. R

yılbaşında baya bir indirim olur curved değil ama baya iş görür 24 inch fps oyunları için çok idealdir 1ms 144 hz https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-rampage-rm-344-24-1ms-full-hd-led-oyuncu-u-fiyati,605762431.html
  6. R

Yardım max 1k monitör önerisi yapar mısınız

ikisinde de hdmi girişi var xbox ta hdmi varsa uygundur 1609403431 sistem ve xbox için iksi için de önerdiğim monitör ile uyumludur
  7. R

ben de onu düşündüm ama 1k istediği için bunu önerdim belki daha fazla bütçe ayıramayacaktır diye
  8. R

ekran kartın eğer radeon ise daha fazla performans alabilmek için bir özellik maksimum performans alabilmek için radeon ekran kartlarında etkinleştirmek daha faydalıdır
  9. R

ama ekran kartın nvidia ise bence daha iyi bir şeyler bulabilirsin ama önerdiğim monitörde iyidir
  10. R

ayn fiyatına göre iyi 1ms 75hz ve freesync var ben de almayı düşünüyordum ama bütçe el vermeyince vazgeçtim
  11. R

BU MONİTÖR ALINABİLİR F/P BİR MONİTÖRDÜR VE GÜZELDİR...
Top Bottom