Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Rampage kasa alınır mı?

ürünleri kalitelidir genelde tercih edebilirsin zevk işi sadece çinde üretim yapıp üzerine başka firmaların üzerinden 80 plus amblemi yapıştıran fason üretim psu lardan uzak dur uzun zamandır kasalarla ilgilenmiyorum öneri işini bilgili arkadaşlara bırakacağım msi mag serisi uzun zamandır tercih...
  2. bqrr0595

Rampage kasa alınır mı?

gördüğün üzere flair de bende rampage kasa kullanıyorum kasanın üstünde gelen psu 3 ay içinde traktör motoruna bağlamıştı açılış kapanışta değişik sesler geliyordu fsp psu aldım extra olarak ama mesh kasalar genelde ferah oluyor ve kablolama vs için içi rahat ve geniş kasayı alabilirsin ama...
  3. bqrr0595

Bu kasayı kaça satmalıyım?

abartma hacım fi tarihinden 1000 1250 verene satılır
  4. bqrr0595

F/P 80+ Silver - Gold arası 2-3 ekran kartı besleyebileceğim PSU önerir misiniz?

3 kart var 3 kart var 3 tane rx 580 bağlasan 600 watt psu yeter 3 tane 3090 bağlasan 1200 watt psu önercez :D
  5. bqrr0595

Çözüldü✓ Bu Resimdeki Psu Kaç Watlık

400 yazıyor ama max değer o sağlıklı olarak 360 veriyor
  6. bqrr0595

PSUdan gelen ses Lütfen Yardım Edin

direk garantiye salla
  7. bqrr0595

Kasamın garantisi bozulur mu ?

git bi konuş dostum burada teknik servis değil kimse ne olcak 2 fan değiştirirsin en fazla kaç para tutcak
  8. bqrr0595

rampage psu alınır mı? ?

pek önermem bende var kullanmıyorum kaliteli bi psu deil gittim fps hv pro550 aldım onun yerine daha kaliteli bişeyler bak derim
  9. bqrr0595

500Tl kasa önerisi??

şu kasa dikaktimi çekti belki bende değiştirebilirim deneyen varsa
  10. bqrr0595

Bilgisayar çalışırken elektrikler 3-4 kere gidip geldi sıkıntı olurmu

power tusuna basmadan şu sözleri tekararla "euzu billahi mineş ceryan-irracim" bişey olmaz allahın izniyle mübarek (!)
  11. bqrr0595

Elba 5508 model kasayı aldım nasıl ?

aslında içine ne koayacagına bağlı gidipde amd fx işlemciye hd 5550 gibi kart varsa mesela gerci 5550 de iyi karttı vakti zamanında öyle ahım şahım bi kasaya ihtiyac duymazsın
  12. bqrr0595

psuda coil whine nasıldır

servis seçeneğini değerlendirdiniz mi
  13. bqrr0595

psuda coil whine nasıldır

benim eskisinde sadece kapanırken oluyordu
  14. bqrr0595

GamePower PSU'lar hakkında

sadece psu alacaklara gp önermem
  15. bqrr0595

1/ bende onu söylüyorum ama gidiyorsun yukarda diyorsun ki koyulmaz kumar oynanmaz asıl olan bütcedir haklısın haklıyım 2/ verimlilik yönünden bir sıkıntısı yok bu psuların dediğin gibi çok yüksek bi sistemde daha verimli silver gold sertifikalı bu psu ya göre 12 v kanalıdan tüm gücünü daha...
  16. bqrr0595

gp psusu olan herkese salladın bak şuan aynı şey gp psu bomba kumar şans işi yani bir somut kanıt olmadan hüküm vermeyin gözünüzü seveyim
  17. bqrr0595

kalitesini nerden biliyorsun sen çöp olduguna karar veriyorsun bu psu nun sorun cıkaracak bi elektronik alet oldugunun sonucuna nasıl varıyorsun açtın inceledin mi psuyla sorun yaşayan gördün fsp yle yaşayan görmedin mi
  18. bqrr0595

elektirik elektronik mühendisi misin
  19. bqrr0595

yahu kendin diyordun az önce o kadar ucuz değil normalde ama kampanyalı sistemlernide kasa + psu yu kampanya fiyatına veriyor firma sürümden kazanmak için bunun nesi saçma daha çöp etmezdim diyor senin sıfatın ne çöp diyorsun bu markalara şurda otorite kabul ettiğin baş kişi kullanılablir derken...
  20. bqrr0595

senin haddine mi milletin kasasına oturduğun yerden hiç bir somut kanıtın olmadan çamur atmak ama atıyorsun kendine yapılınca bi huzursuzlandın
Top Bottom