Arama sonuçları: *

1. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ekran kartının elektriğini kestim tepki vermiyor pc yine , anakart a kısa devre yapmaya güceniyorum açıkçası , yeni kasa da sıkıntı çıkarsa pcyi çeyize saklamayı düşünüyorum :D
  2. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Bende pek güvenemedim açıkçası :D , kasa ile sök çıkar uğraşmak istemiyorum
  3. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

https://www.hepsiburada.com/dark-uzay-kasa-baglanti-kiti-dk-ac-mb01-p-HBV00000LSP3S?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.54.6 bu tarz bir şey mi diyorsun ? ihtiyacımı giderir mi kısa süreli sence veyahutta anlayan...
  4. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

ekran kartında sıkıntı olduğunu sanmıyorum eskiden denemiştim ekran kartsız gene aynı
  5. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Bende bulamadım :) mecbur kasa alıcaz artık
  6. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ben pek anlamıyorum bu tür işlerden varsa elinizde link atar mısınız ? 1622356818 En yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler.
  7. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Denedikten sonra yazarım teşekkürler. 1622356681 bende öyle düşünüyorum Pc ön panel bulamadım yenisini almak için mecbur yeni kasa alıp deneyeceğim
  8. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Umarım ekran kartı yanmamıştır zor buluruz :/
  9. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ben bu kasanın ön panel ini nerden bulabilirim ? veyahutta yeni kasa mı almalıyım ? COOLMASTER CS750M GOLD , FAKAT PSU LARIN BOZUK OLDUGUNU SANMIYORUM EVDE 3 TANE PSU OLDU BİR YERDE SIKINTI VAR AMA ÇÖZEMİYORUM PC Bİ TÜRLÜ ÇALISMIYOR :D
  10. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

powerboost yeni olan dostum , denendi çalışıyor o , eski olan coolmaster dı belki oda çalısıyordur
  11. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

1622356075 kısmen öyle oldu 1622356156 Kasa eski biraz şüphelenmiyor değilim power switch reset switch kabloları tam oturmuyor , kabloları doğru bağladığımızdan eminim
  12. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

coolmaster 750w +80gold vardı , şuanki 750w bronz
  13. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

1 ay önce elektrik git gel yaptı pc açılmadı , psu bozuldu sandım daha sonra , 0 dan ,işlemci , anakart, ram , psu aldım fakat yinede pc çalısmadı , sıkıntının power switch ten yani power tusundan kaynaklandığını düşünüyorum bilgisi olan varsa yardım edebilir mi rica etsem ?
Top Bottom