Arama sonuçları: *

1. E

MOUSE PAD ÖNERİSİ YAPABİLİRMİSİNİZ

Merhabalar amazon veya hepsiburada dan 300 tl yi geçmeyecek şekilde mouse pad önerisi yapabilirmisiniz 70 veya 80 cm olması iyi olur önerilerinizi bekliyorum tasarım çok önemli değil çok kaygan olmasın ve kalitesiz olmasın yeter 1722701374 @Gif Man @AlevFırtınası
  2. E

Corsair Harpon Rgb Pro vs Steelseries Prime Fps

Hocam yani o kadar abartmışsınız ki televizyonun usb yerine takıp denedim kulağımı dayadığımda çok ince bir ses geliyor onun dışından mouse normal pozisyonunda durduğunda hiç ses gelmiyor evde kimse yoktu hiçbir ses yoktu boşuna içime kurt düşürdünüz ve sesi gelmese bile bundan sonra hep aklıma...
  3. E

Hocam ben bilgisayarımı sattım yeni bilgisayar sipariş verdim gelmesini bekliyorum geldiğinde test ederim ama oyun oynarken bana hiç ses gelmedi geldiğinde denerim
  4. E

Hocam şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşamadım konuyu biraz açarmısınız
  5. E

https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078?merchantId=968&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme uygun olarak bunu buldum hocam
  6. E

Hocam prime ile prime plus neredeyse aynı plus ın altında ekran var birde sensörü bir tık iyiydi sanki
  7. E

Hayırlı olsun hocam ben prime plus aldım memnunum
  8. E

Ben prime alacaktım prime plus trendyolda 600 e düşmüştü hemen kaptım çok kaliteli bir hissiyatı var
  9. E

Tabii ki prime ben prime plus kullanıyorum çok memnunum
  10. E

Steelseries prime mini wireless Alınır mı?? (1400TL)

Dediğiniz model hakkında bir şey diyemem fakat ben steelseries prime plus sipariş verdim ve bugün geldi gerçekten malzeme kalitesi olsun scroll u olsun çok kaliteli en son 700 tl idi isterseniz o modelide araştırın
  11. E

Öneri 700 800 TL mouse önerisi

Ama hocam tekrar diyorum aynı bütçede ben olsam prime alırım fps oyunlarında özellikle çok daha etkilidir bence prime alın geçin prime plus a gerek yok düz prime alın lütfen
  12. E

Razer cobra iyidir hocam testlerine ve yorumlarına bakabilirsiniz
  13. E

Site güvenilir gibime gelmedi hocam diğer sitelerle arasında çok fiyat farkı var steelseries prime ı almanız sizin yararınıza olur fakar bütçeyi biraz daha arttırırsanız razer cobra ya da bakabilirsiniz güzel mouse
  14. E

305 i bilmiyorum fakat 102 nin çok kötü olduğunu biliyorum sizde aynı dediğiniz için kötü dedim 1720275598 Düz prime alın hocam prime+ almanıza gerek yok arada çok fark var sadece küçük bir özellik ekstrası var oda esporcular için mantıklı düz prime alın
  15. E

Hocam bütçe yetiyorsa 402 yetmiyorsa prime al fakat ben senin yerinde olsam prime alırdım
  16. E

Hocam onu Bilmiyorum eğer öyleyse 305 de alınmaz
  17. E

102 çok rezil bir mouse 402 alabilirsin fakat bütçeyi zorluyorsa prime al geç
  18. E

Steelseries prime fiyatına göre çok iyi rival 3 den de iyi yine diğer arkadaşlarımız da fikirlerini belirtsin benimde bütçem o kadar yakın zamanda steelseries prime alacağım bende
Top Bottom