Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Pusat ghost pro kullanıyorum. Mouse pahalı ama ben almadım hediye denebilir. Mouse güzel ama pahalı olduğu için tavsiye etmem. Yinede memnun oldum ben. Belkide ilk defa kablosuz kullandığım içindir.
  2. Turkmangg123

Masaüstü bilgisayarda wireless mouse nasıl kullanılır

O sana kalmış kank. Son zamanlarda birkaç indirim olmuştu bakabilirsin
  3. Turkmangg123

Direk r1 alabilirsin knk. 2k ya kadar desteği var. Dediğim gibi 1k ile 2k farkını anlamazsın ama dersen eğer ben en iyi şekilde kullanmak istiyorum o zaman dongle almak gerekir. Ama bence dongle gerek yok
  4. Turkmangg123

Knk usb çıkıyor alttan onu takıcan. Dongle şöyle kullanıkıyor. Bir tarafında usb diğer tarafında type c giriş var. Type c olan tarafla kasaya takıyorsun sonra dongle ı mouse u kullanacağın yere koyuyorsun. Sonra mouse usb sini dongle a takıyorsun. Dongle bir nevi menzil uzatıcı gibi bişey. Kasan...
  5. Turkmangg123

Vxe alabilirsin knk eğer esporcu düzeyinde oyun oynamıyorsan 1k hz hayda hayda yeter. Hiç dongle almanada gerek yok
  6. Turkmangg123

Dongle olmadan 1k dongle ile mousun modeline göre hz artıyor 8 k felanda var 1738523472 8k var ama 16k varmı bilmiyorum
  7. Turkmangg123

Yok hz arttıkça daha kaliteli oluyor. Ama 4k felan alırsan dongle sız 4k olmuyor diye biliyorim
  8. Turkmangg123

Knk mouse altından USB çıkar onu takarsın pc ye kullanırsın. Yazılımı varsa ince ayar yaparsın. 1k hz den yüksek olan modeli alırsan dongle alırsın kullanırsın
  9. Turkmangg123

1000Tlye mouse önerisi

Güzel model ben kullanıyorum ama galiba kronik sorunu mu ne varmış ne olduğunuda bilmiyorum. Ama ben kullanıyoruk beğenerek
  10. Turkmangg123

Yardım 🖐🏻Kürek Sınıfı El İçin Mouse Tavsiyesi

Glorious model o 1728288677 Bilader sen git basketbol felan oyna ne yapcan oyunu. Aman Allah tövbe düşman anüsüne.
  11. Turkmangg123

1000Tlye mouse önerisi

Glorious model o
  12. Turkmangg123

Hangi mouseyi almalıyım

https://ty.gl/06aq3h2egvp46
  13. Turkmangg123

Hangi mouseyi almalıyım

Glorious model o
  14. Turkmangg123

200 TL bu mouse alınır mı

Eyvallah
  15. Turkmangg123

Roblox poppy playtime felan
  16. Turkmangg123

https://amzn.eu/d/dgng9Os Kardeşim oynayacak onun için ucuz bişey istiyorum
  17. Turkmangg123

Glorious model o minus normal modelden küçükmü?

Glorious model o minus var ve glorious model o var. Boyut farkı var galiba. Ben rival 3 mouse u palm tutuş ile kullanıyorum minus modeli problem yaratır mı bana
  18. Turkmangg123

Öneri 700 TL mouse önerisi lazım

600 700 lira bandında kablolu mouse lazım laptop ile kullanıcam oyun oynayacağım ancak rekabetçi oyunlar az oynarım daha çok hikayeli Bütçede biraz esneme olabilir
  19. Turkmangg123

Öneri Max 1500 e mouse önerir misiniz

Elim orta büyüklükte ve palm tutuş şeklim var. Kablolu veya kablosuz fark etmez öneride bulunur musunuz. Mümkünse mouse biraz ağır olsun elime alında hissedeyim. Hafif olan fazla kullanamıyorum. Halihazırda rival 3 kullanıyorum ona benzese iyi olur
  20. Turkmangg123

Yardım 700 TL Mouse Hangisi Alınır?

Hocam alınır mı bu. Hemen almayı düşünüyom çünkü
Geri