Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Garantiden geri dönen ürünün yenisini stok yok diyerek tedarik etmiyorlar.

Aynı durum geçen yıl başıma geldi kısaca özetliyim x570-e 1 modeli anakartım arızalandı doa raporu cıktı amazon elimde stok yok para iadesi yaparım dedi ellerinde x570-e 2 modeli anakart vardı aynı anakartın sadece ram mhz yükseltilmiş haliydi onu gönderin aksi halde thhye basvurup hakkımı alıp...
  2. C

Garantiye Rival 5 yolladım fakat değişim olarak Rival 3 wireless yolladılar

Yukarıda arkadaş açıklamış zaten, riwal 3 kablosuzda olsa senin mousenin aynısı yada muadili değil alt modeli oluyor, geri birebir yada üst model iste firma yardımcı olmaya niyetli değilse 5-6 ayda geçse hakkını alırsın.
  3. C

Furylevel Z1 de yaşadığım sorunlar

Sorunların genel sebebi bu tarz fason üretilen merdiven altı tarzı diyebileceğimiz markalar ürünlerini ürettikten sonra kalite kontrol testine sokmuyor haliyle bu tarz sorunlarla daha çok karşılaşıyoruz asus msı steel series razer ürünlerine yüksek fiyat çekerken bu tarz maliyetleri olduğu için...
  4. C

Öneri RAZER VİPER V3 HYPERSPEED DEĞİŞMELİMİYİM?

1000hz demi atlama yapıyor ? öyleyse eğer cihazda problem olabilir hadi 4000 hz kullanıp atlama yapıyor deseydiniz 4000hz için işlemcini düşük kalıyor diyecektim
  5. C

Logitech G Pro X 2 Lightspeed - HyperX Cloud III Wireless - Logitech G733 ?

Fps ağırlıklı oynuyorsanız gpro x2 de cloud 3 de üzmez, g733 sizi tatmin etmez.
  6. C

Yardım Mouse!!! 8000hz yi hangi oyunlar destekliyor

dostum sözünün eri bir insansan eğer atarsın :) yoksa ananın babanın mal varlığı ile gelip burada kendini rencide etme ben adam gibi bir şey söyledim sana madem çok zenginsin paranla döveceksin ya bana gönder ben gariban sevindireyim yada sen bir yere bağış yap dekontu at :) bu kadar zor olmamalı ?
  7. C

alsana iban atayım gönder para paylaşayım burada hadi bakalım bedne gariban sevindirirm sözünün eri ol :)
  8. C

Bu soruyu soruyorsan zaten alma knk gerek yok cevaba da
  9. C

klasse longteng huoyun special edition alınır mı

hocam şahsen kendim bir mouse pada o kadar para vermem, geçen aliexpresten aldım 82 TL'ye 400*900 boyularında klavye mouse hepsini bir koymak için yani valorant da oynuyorum beni mutsuz etmiyor 82 tllik mouse pad .900 TL'ye alacağınız mousepad ne kadar bir fark yaratabilir ki ?
  10. C

klasse longteng huoyun special edition alınır mı

longten genelde pro fps oyuncuların tercihi güzeldir alınır mı bütçe meselesi lakin ben ikinci el bir mousepad almam hijyen gereği onu satabilir misiniz bilmiyorum bütçeniz sıkıntılı ise önce mousepadı satmaya çalışın sonra alın derim
  11. C

Yardım DONGLE ALMAM GEREKMİ

4k doungle ile 5600 kulalnırsan fps oyunu oynuyorsan çok kayıp yaşarsın haberin olsun
  12. C

Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Çalışmıyor

doungle ile kulaklığın eşleşmesi kopmuştur kullanım klavuzundan tekrar eşleştirmeye bakıp deneyin
  13. C

Delux M800 pro mousepadim üzerinde kaymıyor

en iyileri cam skatez bu tarz bir şey alman lazım araitır kendi mouse tipine göre hocam
  14. C

m800 ultra wireless kullanımı

Muhtemelen mouse ile doungle eşleşememiş eşleştirmeyi deneyin belki de arıza vardır
  15. C

Yardım İncehesap iade ile ilgili soru

Klavye mouse kulaklık tarzı cihazlarda genelde e ticaret siteleri kapalı kutu ise keyfi iade kabul ediyor harici kusur yok ise kabul etmiyorlar hijyen kurallarından dolayı genede şansını dene
  16. C

Mouse Önerisi Bütçe 2K Kablosuz

Darmoshark m3s o bütçeye alınabilecek ve el ölçülerine en uygun mouse wraitzde yanılmıyorsam 1.8k civarı fiyatı olması lazım
  17. C

Çözüldü✓ VXE R1 mi R1 Pro mu?

Şarj harici çok fark görmeyeceksiniz pronun iki artısı var pil daha büyük birde 4k destekliyor fakat 1k ile 4k arasındaki farkı hissetmek için robot olmak lazım
  18. C

fare karşılaştırması

Bende onu demek istedim 4k için 700 lira doungle vermek israf aradaki farkı anlayamıyorsunuz m3s alın geçin derim malzemesi vs vxeden kaliteli gloriousun sensorü diğer iki mousetan geride zaten onu kafadan eledim 1718114212 Bu arada el ölçün ne kadar, 18 cm altı ise m3s oturur eline 18cm üzeri...
  19. C

fare karşılaştırması

m3s direk 2k doungle ile geliyor, 1k ile 4k arasındaki farkı bile robot değilsen zor anlarsın kaldı ki 2k ile 4k arasındaki farkı hissetmen imkansız gibi bir şey ha 4knın doungelı 100 200 tl gibi bir rakama bulabiliyorsan 4k bir mouse alınabilir
  20. C

Çok kararsızım yardımlarınızı rica ediyorum

Merhabalar elim işaret parmağımın ucundan bileğe kadar 16 cm , hazırda evde kablolu g203 var fakat çok uzun olmamasına rağmen elime büyük gibi geliyor ve tam randıman alamıyorum mouse tutuş tarzım claw finger arası, 1500-2500 arasına önerebileceğiniz model var mıdır kablosuz olması şart, steel...
Top Bottom