Arama sonuçları: *

1. N

Scyrox v6 mi mchose L7 ultra mi

Selamlar baslikta da belirtiğim gibi Scyrox v6 mi almaliyim mchose L7 ultra mi Benim icin +/- Scyrox + = mavi renk bir setup kurmam ve cok hos bir renginin olmasi Scyrox - = 250 mah batarya Mchose + = tum ekipmanlarim mchose marka , 500 mah batarya Mchose - = yok sanirim ama scyrox renk...
  2. N

Scyrox v6 vs Mchose L7 ultra/pro hangisini almaliyim ?

Merhaba basliktada belirttiğim gibi 3 mouse arasinda kaldim. Scyrox v6 - wraith 3200 (Benim icin iyi yani mavi bir setup kurmam ) L7 pro - trendyol (baska stok bulamadim) 3380 L7 ultra -2900 (Mchose marka bir klavye ve kulaklik kullaniyorum) Fiyatlar bu şekilde Rica etsem +/- yonunden...
  3. N

Gaming Mouse önerisi

Merhaba kablosuz mouse bakiyorum palm grip icin 17 cm bir el uzunlugum var bütçe ise 2600 civari ne onerebilirsiniz Vxe R1 pro bakmistim ama palm icin uygun degilmis sanirsam
  4. N

Gaming Kulaklık tavsiyesi

Yani hangisini önerirsiniz 1757429297 Yada baska bir kulaklik mi
  5. N

Gaming Kulaklık tavsiyesi

Bütçe: 2500-3300 Merhaba oyun için bir kulaklık alacağım kablosuz istiyorum ama fiyatta pek guzel olmadigini söylüyorlar o yuzden kararsiz kaldim eğer bunlar kötüyse oneride bulunabilir misiniz ? Aklımdaki bir kac kablosuz fikir ATK MERCURY MCHOSE V9 PRO ASUS TUF GAMİNG H3
Geri