Arama sonuçları: *

• Users: Berat123
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Berat123

Razer blackwidow elite vs corsair k70

Blackwidow var bende gayet memnunum ve NetBlackwidow elite,RGB seviyorsan ben Razerın üstüne tanımam.
  2. Berat123

Bu fiyat bu klavye için normalmi

RGB si çok hoşuma gitmedi. 1599725913 Zaten elimde Razerın Blackwidow green switch modeli var.
  3. Berat123

En iyisi o zaman Sıfır Ornata Chroma,görüntülü arama ile belki gösterebilir diye düşünmüştüm.
  4. Berat123

Ya da bunun yerine sıfır Ornata chroma alacağım. 1599725561 İstanbulda adam
  5. Berat123

Edemem herhalde.Birkaç foto daha isterim detaylı bir şekilde 1599725517 Deneme işi olmaz işte
  6. Berat123

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-blackwidow-elite-mekanik-klavye-bilek-destegi-dahil-852124609/detay İkinci el felan ama 450de baya az değilmi.5 aylık garantilide herhalde.
  7. Berat123

Razer Blackwidow 2. el kaça gider

En iyisi galiba dostlara kazıklamak 550 ye veririm alırlar herhal :D 600 e aldım,zararda değilim o zaman 1599722033 Takas olursa onuda yapmaya çalışırımda yoktur herhal.
  8. Berat123

Razer Blackwidow Green Switch,2 aylık daha
  9. Berat123

2 aydır kullanıyorum ve RGB sinden sesine herşeyden memnunum ama gece sıkıntı oluyor gerçekten,bizim evde maks red galiba,çaktırmadan oynayamıyorum bu klavye ile :D Onun yerinede Galiba Ornata Chroma alıcağım.Zarar etmek istemiyorum yani,2 aylık bide,tertemiz klavye,kaça satarım ben bunu.
  10. Berat123

Hangi. Switch alayım

Hiçbiri bütçen varsa GREEN switch al.
  11. Berat123

900 lira klavye önerisi

https://urun.n11.com/klavye/razer-blackwidow-elite-rgb-mekanik-klavye-turkce-P308746765 Bunun Elite olmayanını kullanıyorum gayet hoş ve buna geçmeyi düşünüyorum.
  12. Berat123

A101 gaming klavye nasıl?

O klavyeler anı kurtarmak için,Zorlasan 1 sene belki.
  13. Berat123

Yardım 650₺ Klavye Önerisi?

750 tl idi ben aldığımda. 1596800291 Ses konusunda haklısın,Kulaklıkla bile sesi geliyor.Blue switchten bile fazla nerdeyse ama kafa yedirtmiyor bana blue gibi.
  14. Berat123

Çok sıkıntı olmaz aslında ama biraz sesli.Sesmi istemiyorsunuz.
  15. Berat123

Razer Blackwidow öneririm.
  16. Berat123

Razerın İnternetteki profilleri nasıl yükleyip klavyeme aktarabilirim.

Onu biliyorum zaten indirdim.İnternette bu synapse için oluşturulmuş profiller var ama bunları indirip synapseme kuramıyorum.1 aydır var zaten synapse
  17. Berat123

Razerın İnternetteki profilleri nasıl yükleyip klavyeme aktarabilirim.

Klavyem Blackwidow ve internette profiller var.Nasıl indirebilirim.Daha doğrusu indiriyorum ama hangi uygulama ile açıp RAZER klavyeme aktarabilirim.Acrobata aktarıyor otmatik ve acrobatta açamıyor. 1596740987 Şu konuya bakarmısıınız
  18. Berat123

Mekanik klavyeler parasının karşılığını hakediyor mu?

Ooo kral tercih.
  19. Berat123

Mekanik klavyeler parasının karşılığını hakediyor mu?

Ben bundan elite geçmeyi heddefliyorum bilek desteği için xD
Top Bottom