Arama sonuçları: *

• Users: Canx017
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Canx017

Red dragon 630w Alınır mı??

blue switch almayın çok ses var ayrıca tatmin edicide değil daha çok baş ağrıtır
  2. Canx017

1000 tl civari %60 klavye önerisi

1 yıl ı geçti hocam benim ki öyle bir şey olmadı
  3. Canx017

1000 tl civari %60 klavye önerisi

Etmeyin iade hocam ben beyaz ve blue switch versiyonunu kullanıyorum 1 yıldır gayet memnunum
  4. Canx017

Bu Klavyenin Marka Modeli Nedir???

hocam zaten o fiyata steelseries asus filan var
  5. Canx017

ben ilk baş eski zamanlardaki adını unuttum iletişim cihazı zannettim bide bu var
  6. Canx017

AJAZZ AKP846 ali express te 7k kendi sitesinde 200 dolar stokta var 1730678333 ayrıca klavye bence tasarım olarak resmen rezalet ve saçma ben beğenmedim
  7. Canx017

tkl mekanik klavye önerisi

bu arada stok olmamasının sebebi üretiminin durmasıymış 1729295745 bence böyle bir klavyenin üretiminin durmaması gerekirdi ne saçma yaw
  8. Canx017

yok be sadece sistemin güvenilir olduğunu anlatmaya çalışıyorum da ikna olmadınız :D ama klavye güzel siz bilirsiniz isterseniz alın isterseniz almayın 1729295553 veya forumdan birilerine sorun belki satan vardır
  9. Canx017

bir sorun olcağını zannetmem ilanı bir oku istersen adam yazmış zaten test için kullanıldı diye sadece ürünün kutusu falanda var bence alınır
  10. Canx017

bence bir bakın derim attığım linke alın deneyin fiyatı birazcık pahalı gibi geldi bana ama tasarımı falan çok hoşuma gitti benim 4 bin tl param olsa şu an kesinlikle alırdım o klavyeyi
  11. Canx017

hocam ben hep birşeyler alıp satıyorum param güvendeyle faydalı bir sistem bence işimide görüyor alırken biraz fiyatı tuzlu ama yapıcak bişey yok
  12. Canx017

niye istemiyorsunuz hocam bence oldukça faydalı bir sistem
  13. Canx017

hocam galiba kalmamış stoklarda türkiyede satan yok sanırım sarı sitede bir ilan buldum sadece test için kullanmışlar https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-vgn-x68-back-in-the-game-wireless-custom-klavye-1204963841/detay 1729294784 ve sarı site...
  14. Canx017

siz kaça aldınız hocam apex 9 u
  15. Canx017

hocam bence apex 9 biraz pahalı apex 7 veya apex 3 bakabilir ama apex 7 alacaksa zaten aralarındaki fiyat farkıda çok az apex 9 daha iyi bir tercih edebilir ama 2k civarı falan bir bütçesi varsa bence apex 3 1729293604 düzeltiyorum apex 9 şuan 9k imiş eski fiyatına bakmışım bence apex 9 u biraz...
  16. Canx017

Steelseries Apex 3 tkl ye baktınızmı hocam
Top Bottom