Arama sonuçları: *

1. Cotanak1998

Öneri f/p mekanik klavye önerisi

DAREU EK75 şiddetle öneriyorum
  2. Cotanak1998

Gaming Klavye Önerisi

Forum kullanıcılarına güveniyorum açıkçası :D , Pazartesi elimde olur bakalım eşim ne diyecek :D
  3. Cotanak1998

DAREU EK75 Mİ GAMEPOWER OGRE Mİ?

DAREU ! 1704401026 Ben de az önce aldım. 2 yıldır OGRE kullanıyorum. Memnunum lakin çok çabuk bozuluyor ve kir topluyor. Bence Dareu al
  4. Cotanak1998

Gaming Klavye Önerisi

Hocam sipariş verdim bakalım hayırlısı. 1704400619 Gelince incelerim
  5. Cotanak1998

Gaming Klavye Önerisi

Hocam siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız bilgi verebilir misiniz , teşekkürler.
  6. Cotanak1998

Gaming Klavye Önerisi

Arkadaşlar evlendim. Eşim Blue Switch klavyemden aşırı rahatsız. Diğer Switchlerden rahatsız olup olmadığını anlayamayacağım için sizlerden '' oyun klavyesi '' önerisi istiyorum. FPS Oyunları oynuyorum genelde bu yüzden benim için bu kısım önemli. 1500 TL max bütçem var. Eğer çok çok sessiz ve...
  7. Cotanak1998

Mekanik Klavyede 'W' tuşu basmama problemi

Gamepower Ogre Rainbow
  8. Cotanak1998

Eşyalarıma hiç zarar vermem gerçekten,vurmayı bırakın sert bir temas bile kurmadım
  9. Cotanak1998

Az önce Valorant oyununa girdim 'w' tuşuna basıyorum yürümüyor.Allah Allah dedim kendime sanırım oyunda problem var.Sonra w tuşuna defalarca basında bazen basmadığını gördüm.Klavyenin tuşu söktüm kontrol ettim.Sert bastığımda problem olmuyor sanırım temassızlık var nasıl düzeltebilirim ?
Geri