Arama sonuçları: *

• Users: DELİ45
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. D

Öneri Klavye ve Kasa İçin Temizlik Seti önerir Misiniz?

klavye ve kasa için temizlik seti (veya adı her neyse) bakıyorum klavyem fazla kaliteli bir şey değil ama kötü duruyor nası temizliyiceğimide bilmiyorum eğer fazla pahalı bir şey ise alamam 400 civarlarında falan veya daha iyisi varsa daha ucuza (tercihen amazondan)
  2. D

Çözüldü✓ markası bilinen amazon üzerinden rgb klavye önerisi 1.2k

150 altında kullandıklarım 2 bazıları aynı anda (bazı tuşları) 1 basıyordu
  3. D

hissiyat performans hız görünüş kalitesi ve 2 tuştan fazla basıyor (bi tarafımdan uydurdum ama genel olarak böyledir heralde)
  4. D

tamamdır usta ozaman sipariş veriyorum umarım sıkıntı çıkmaz
  5. D

hocam bunun beyazı mevcut mu? genel olarak rgbye önem veren birisiyim 1689115927 ve ek olarak yazılımı var mı? renkleri kontrol etmesi kolay mı ve bazı videolara baktım kablosu vb. değişikmiş biraz bluetooth göndermezler değil mi?
  6. D

anladığım kadarıyla bu ürün yurt dışı ve daha yeni zam geldi bu sonradan kapıya gelince yansır kesin yurt içi alma imkanı yokmu
  7. D

şöyle bir ücret gösteriyor ekstra olarak ve hangi switch seçmeliyim? rgb kalitesi iyi mi
  8. D

nekadar lazım steel series razer gibi için? ve verdiğiniz klavye biraz ufak gözüküyor yan tuşları vb. yok sanırım
  9. D

fazla anlamıyorum dediğim gibi kullandıklarım ya laptop du ya da 150 tl aşmıyıcaktı kendime ait 1689068205 tkl ile mekanik farkı ney ne işe yarıyor 2side
  10. D

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık https://www.amazon.com.tr/dp/B09S759PRY?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_B6NQXF2D345E2EA6EHBX gördüğüm bu var sadece fakat nasıl bilmiyorum amazon prime var eğer sorucak olan varsa
  11. D

uzun süredir max 150tlyi aşmıyıcak klavyeler kullanıyordum fazla anlamadığımdan buraya sordum amazon üzerinden olması, bilinen marka olması ve rgb olması şart
  12. D

Şokta bir klavye gördüm, onu bulabilir misiniz?

https://www.ceptesok.com/rampage-oyuncu-klavye telefonda gözüküyor fakat pcde gözükmüyor bilmediğim bir nedenden eğer çalışmazsa cepteşok uygulamasını açıp arama yerine klavye yazın çıkıyor direkt
Top Bottom