Arama sonuçları: *

1. E

Gumruk olayi nasil oluyor yardim (KLAVYE)

Tamamdır teşekkür ederim
  2. E

Gumruk olayi nasil oluyor yardim (KLAVYE)

Amazondan geeky gk61 sipariş verdim 770 lira vergi ile 936 liraya denk geldi sipariş verdim ekstra bir vergi gümrüğe takılma olayı olur mu olursa hemen iptal edeyim
  3. E

Red switch vs Brown switch geeky g61

Teşekkürler
  4. E

Hocam onları alamıyorum bütçe yetmiyor brown veya red alacağım ne önerirsiniz
  5. E

Merhabalar bu klavyeyi alacağım fakat hangi switch alacağım konusunda kararsız kaldım %50 red %50 brown diyor red switch için daha hızlı daha hafif brown switch için ise biraz daha yavaş ama daha tok bir hissi var deniliyor hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangisi alınmalı kalite olarak fark...
  6. E

Geeky gk61 hangi switch alınmalı

Çok teşekkürler hocam 1723557219 Hocam internetten baktım huano switch kullanıyormuş
  7. E

Geeky gk61 hangi switch alınmalı

Merhabalar klavye alacağım fakat hangi switch alsam karar veremedim red ve brown, yellow ve silver a göre neredeyse 100 lira daha uygun sizce hangisi alınmalı yellow switchin brown ve red e göre avantajları nelerdir cevaplarınızı bekliyorum...
  8. E

Ajazz ak871 vs z686 vs ak680

Teşekkürler biraz daha araştırıp döneceğim
  9. E

Hocam red ve brown seçeneğide var 100 lira civarı daha uygun aralarında çok fark var mı
  10. E

Gk61 alacağım hocam switch olarak yellow mu önerirsiniz silver mı 1723553954 Gk61 alacağım hocam switch olarak yellow mu önerirsiniz silver mı
  11. E

Hocam inceleyeceğim teşekkürler peki yazdığım klavyeler arasında en iyisi hangisidir
  12. E

Merhabalar 800 lira bütçem var sahibinden ve benzeri sitelerden klavyelere bakıyorum üçü aklıma yattı sıralama olarak en iyiden en kötüye sıralayabilirmisiniz birde 800 lira bütçe ile bunlardan daha iyi klavye varsa önerebilir misiniz? başka e yooso ve ajazz modelleride vardı ama diğer modelleri...
  13. E

800 tl klavye önerisi

Everest marka ürün almam hocam teşekkürler
  14. E

800 tl klavye önerisi

Merhaba 800 tl ile sizlerden klavye önerisi istiyorum bütçeyi arttıramam gamepad ve mousepad alacağım mekanik klavye tercihimdir aliexpress te ki klavye indirimine yetişemedim aliexpress amazon ve temuda bu bütçeye uygun mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum dostlar
Top Bottom