Arama sonuçları: *

1. E

Klavye kısa yollarını kullanamııyorum

hocam yardım edebilecek yok mu
  2. E

pardon yanlış yazmışım öyle yapyorum zaten ama o da olmuyor 1724624141 açık kapattım ama yine bir işe yaramadı 1724624458 mesela şuan windows tuşuna basınca sağ tık basıınca açılan sekme açılıyor ya da mesela alt+q yapınca et işareti olur ya o da windows tuşu işlevini yapıyor
  3. E

merhaba bugün misafir çocuğu geldi oyun açtım ama herhalde bir şeyi değiştirdi istemeden klavyemde ki kısa yollarıın hiç biri çalışmıyor örnek alt tab atıyorum masaüstü değiştirme yerini açıyor sekme değiştirmiyor veya win+alt+s ekran görüntüsü alır misal ama oda çalışmıyor yardmc olabilecek varmı
  4. E

merhaba bugün misafir çocuğu geldi oyun açtım ama herhalde bir şeyi değiştirdi istemeden klavyemde ki kısa yollarıın hiç biri çalışmıyor örnek alt tab atıyorum masaüstü değiştirme yerini açıyor sekme değiştirmiyor veya win+alt+s ekran görüntüsü alır misal ama oda çalışmıyor yardmc olabilecek varmı
  5. E

Mucai MK680 inceleme

klavye elime bugün ulaştı cidden mükemmel ötesi bayıldım 260 geçtim 1k ya bile alınır
  6. E

Mucai MK680 inceleme

O değilde klavye yurt dışından İstanbul’a 5 günde geldi ama İstanbul’dan bana dağıtıma 1 hafta oldu gelmedi PTT bi tık yavaş gibi
  7. E

Mucai MK680 inceleme

Ben de bu klavyeden aldım ama olayları pek bilmiyorum bunda ki tuşları çıkartıp başka tuş takabilir miyim mesela şeffaf tuş takımı falan
  8. E

Aliexpress klavye hakkında sorum var

arkadaşlar şimdi ben bu klavyeyi aldım indirimler de ama switch olayları falan varmış ben hiç bilmiyorum şimdi bu klavyede ki tuşları çıkartıp internetten satın aldığım tuşları falan takabiliyor muyum öyle bi klavyemi cidden hiç ir fikrim yok...
Top Bottom