Arama sonuçları: *

1. Ryuzaki666

Çözüldü✓ Asus Rog RX Red Gizlilik modu çalışmıyor

FN + Ins tuşuna basıp tekrar deneyin
  2. Ryuzaki666

Bu klavyelerden hangisini almalıyım, neden?

teşekkürler usblerin birinde klavye ikonu var diğerinde yok olmayanı boşta bıraktım.
  3. Ryuzaki666

2000 TL gaming genden
  4. Ryuzaki666

teşekkür ederim, Asus rog strix scope rx red switch
  5. Ryuzaki666

1675345304 Önerilerinize dayanarak bahsettiğiniz klavyeyi aldım. Fakat USB'lerin ikisini de takmamız mı gerek? Klavyenin USB çıkışını kullanmak istemiyorum hangi kabloyu çıkarmam gerekiyor?
  6. Ryuzaki666

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-deluxe-kablolu-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-nx-mekanik-aluminyum-kasa-bilek-destegi-aura-sync-fps-oyunlari-icin-gumus-wasd-tuslar-pm-HBC00000EXHC9...
  7. Ryuzaki666

Yardım klavye problemi yardım edin

Rica ederim. Başka çözüm yolu bulamadım ben böyle çözdüm hızlı başlatmayı kapattığımdan beri hiç olmadı.
  8. Ryuzaki666

Yardım klavye problemi yardım edin

Aynı sorun bende de vardı ışıkları çok seri şekilde açılıp kapanıyordu klavye çalışmıyordu. Güç seçeneklerine gir soldan "Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" kısmına gir. Aşağıda hızlı başlatmayı aç var onu kapatman lazım gri gözüküyorsa yukarda şu anda kullanılamayan ayarları değiştir var ona...
  9. Ryuzaki666

Çözüldü✓ Klavyede Bazı tuşlara aynı anda basınca algılamıyor

Klavyede anti ghosting özelliği yoktur.
  10. Ryuzaki666

PC açılınca klavyeyi tanımıyor?

ne kadar süre sonunda düzeldi
  11. Ryuzaki666

hayır direkt kasaya takıyorum
  12. Ryuzaki666

bir hafta önce itopya üzerinden gamebooster firestorm beyaz red switch klavyeyi aldım son 3 gündür pc açılınca klavye çalışmıyor kabloyu çıkar tak yapmam gerekiyor nasıl çözerim bunu?
  13. Ryuzaki666

Gamebooster G918 Fire Storm Klavye alınır mı?

sırf beyaz olduğu için almanı tavsiye etmem. ben de o klavyeyle gamepower saber arasında kalmıştım ama saberi aldım, hiç pişman değilim klavyenin yazılımında 20 den fazla RGB modu var ayrıca tüm tuşları istediğin renk yapabiliyorsun, makro atayabiliyorsun, istersen de tuş bozulmuş gibi devre...
Top Bottom