Arama sonuçları: *

1. A

Glorious klavye alınır mı

Glorious'tan bir şey alınmaz. Özellikle Türkiye'de! Aldığım Model I farenin scrolll atlama yapmaya başladı. Sağolsun koskoca serviste tamirat için parça yokmuş ve para iadesi vererek kolaya kaçtılar. Yenisi de ellerinde nasıl oluyorsa yokmuş. Trendyol da şimdiki piyasa fiyatının yarısı olan...
  2. A

HP Omen Encoder Yay Sesi Sorunu

2 yıldır kullanıyorum. Hala bazı tuşlarda bariz bir ses var. Fakat çok memnunum. Sadece space tuşunun sağ tarafındaki metal yay yerinden çıktı. Bir türlü takamadım. Sağolsun bizim ufaklık 4 yaşındaydı. Klavyeye sanırım vurdu.
  3. A

Yardım Mekanik KLavye Sıralaması

HP marka Brown cherry Mx klavyem var. Çok memnunum. Araştırabilirsiniz
  4. A

Aradığım klavye hangi tür?

Mekanik ya da membran tuşların teknolojisi. Rgb ışıklı olması. Rgb- mekanik ya da rgb- membran farketmez. Aldığın klavyede rgb olsun yeter. Fakat rgb olan her klavyede bu animasyon olmayabilir. Bunu youtube videosu falan izleyerek araştırman lazım. Kimi tek animasyonlu olup sadece yanıyor. Kimi...
  5. A

Aradığım klavye hangi tür?

Su damlası efektini soruyorsun.
  6. A

2000-3000TL Bütçe İle Klavye Önerisi

Cherry Mx brown, red gibi sessiz ve sağlam switch barındıran herhangi klavyeyi alabilirsin. Kalan kısmı artık zevk meselesi. Renk, boyut, multimedya tuşları vb. Hp omen cherry mx brown switch klavye kullanıyorum. Gayet memnunum. Hatta başka bilgisayara oturduğumda farkı gerçekten anlıyorum.
Top Bottom