Arama sonuçları: *

• Users: bqrr0595
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. bqrr0595

Tolunay Ören'in videosunda kullandığı klavye hangisi?

steel series yazısı okunuyor gibi
  2. bqrr0595

Çözüldü✓ Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye İtopyada ki abzürt fiyatı.

biraz öyle oldu :D bak ilk adama cevap vermemişsin direk bana geliyorsun :)
  3. bqrr0595

Çözüldü✓ Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye İtopyada ki abzürt fiyatı.

sen niye zebellah gibi tepeme çöktün durduk yere şakayla karışık teselli veriyoruz şurda yakıştıramadım arasak burda olmazsınız neyse
  4. bqrr0595

boşver dostum zaten kafana yazık olurdu şakkıdı şakkıdı red switch buluruz o fiyata
  5. bqrr0595

650 TL Mekanik klavye alınır mı ?

sence dediği gibi teşhire kondugu gibi düşürmek felan mümkün mü :) kutudan açtı teşhir hoop hemen alıyorum bunu gibi :)
  6. bqrr0595

650 TL Mekanik klavye alınır mı ?

arkadaslar bende arayış içindeyim ama arkadaşımın birinin yalancısıyım doğrulugunu öğrenmek istiyorum arkadaşımın söylemi aynen şöyle yeni seri bi ürün alacagın zaman daha kolaymış ama mağzaya ürünlerin ne zaman geleceğini sorup geldiği hafta veya gün icinde gidip yeni teşhire konmus ürünleri...
  7. bqrr0595

Öneri Vatandan Mükemmel Fırsatt

arkadasım media markttan almıs eline büyük gelmiş ondan aldım 100 tl indirim mi varmıs clubunda ne 299 dan bende aldıgı fiyata aldım ondan
  8. bqrr0595

199 tl ye g502 hero aldım kazıklanmadık inş
  9. bqrr0595

mesaj sayısı ile deil de reaksiyon sayısı ile oldugunu anlayınca :)
  10. bqrr0595

XPG Summoner mı Asus ROG Strix Scope TKL mi?

asus un kinin yarısını kemirmişler gibi allah affetsin :)
  11. bqrr0595

En Hızlı Switch Hangisi?

switch ne laa :) (aklınızdaki soru bende gençler rahat olsn ) #bilmemekdeğilöğrenmemekayıp
Top Bottom