Arama sonuçları: *

• Users: noyan123
  • In Klavye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. noyan123

A101 e gelecek klavye alınır mı ?

Zamanında 70 lira iken aldım 2 seneye yakın kullandım üzmedi, o fiyata çok kullanılan tuşlar siliniyor bir süre sonra :D yedek klavye olarak al dursun
  2. noyan123

logitech klavye garanti

logitech klavye aldım arkadaşlar G213 kronik tuş basmama sorunu varmış ve başladı basmamaya yollamak istiyorum garantiye ama bir türlü bulamadım nereden işlem başlatacağım, amazondan aldım.
  3. noyan123

Amazondan Klavye Almak?

Kule tipi soğutucu aldım hollanda üzerinden yolladı amazon gayet temiz ve sağlam geldi. Ve orada çıkan ücret dışında bir ücret yansıtmıyor
  4. noyan123

klavyeme toz kaçtııı

Zor basma var ise arasına içine daha sert bir şey girmiştir. Anlıyorsan biraz aç iç yüzeyini temizle, tuşları çıkardığında bir şey görünmüyor ise içini aç temizle dikkatlice, elektronik temizleyici al birde onu güzelse sık öle temizleme yap belki kendine gelir.
  5. noyan123

klavyeme toz kaçtııı

Kanka wd40 sıkarsan klavye hiç güzel olmayabalır çünkü wd40 yağlama ve paslanma önleyici bildiğimiz wd40 sıktı isen daha kötü yapmış olabilirsin. Elektronik temizleyicilerden alıp sıksaydın daha sağlıklı olurdu. Toz kaçtı bozuldu olmaz havadaki toz ile bozulacak olsa klavye dayanmazdı kimseye.
  6. noyan123

ASUS TUF GAMING K1 mantıklı mı

Bu fiyat aralığında bu klavye mantıklı mı arkadaşlar Fiyatı:1.200tl https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08T1PFXCN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1W1A54GZC1UNN&th=1
Top Bottom