Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Bilgisayar kapalıyken klavyenin ışığı yanıp sönüyor

sürekli oluyorsa biostan gücü kapatacaksın. deep sleep
  2. sezer3636

Mekanik klavye tuş bozuldu farklı switch kullanabilir miyim?

Gamepower ogre klavyem var d tuşum basmamaya başladı. Hiç kullanmadığım scrl tuşuyla havya ile değiş tokuş yaptım. Oyun oynarken en çok kullandığım tuşlar asdw bunları değiştirebileceğim daha kaliteli tuşlar satılıyor mu? 3 pin yazan tuşlar gördüm benim klavyede tuş başı 2 pin var.
  3. sezer3636

Custom Keycap önerisi?

Ürünün linki yok çünkü dolap üzerinden aldım kullanılmamış olarak. Epoksiyi artzone marka aldım 100gr sertlştirici 200gr reçine 1x + 2x şeklinde formulü ölçü olarak kapağı direk kullanıyorum 1 kapak sertleştirici 2 kapak reçine döküyorum 4 tuş çıkarıyor.
  4. sezer3636

Custom Keycap önerisi?

Vaktiniz varsa kendinizde epoksiden üretebilirsiniz. Ben de satın almak istedim ama 2 tuş alsam klavyenin kendi parasını geçiyordu 2. Elden 200 liraya aldım klavyeyi 😁😂 70 TL'ye epoksi 100tlyede kalıp aldım klavyenin tüm tuşlarını basacak kadar şansım oldu. Yazıcıdan renkli kağıda baskı yapıp...
  5. sezer3636

Keycap için Epoksi reçine karışımı en iyi nasıl yapılır?

deneyeceğim kalıp bozulursada yapacak bişey yok çünkü oluşturmak istediğim tasarımlar için aşırı önemli bu sorunu çözmem.
  6. sezer3636

Silikon kalıbın yapısını bozmaktan korkuyorum hocam. Sıcak hava istasyonum yok fön makinesi kullanırım ama o da kontrolsüz bir sıcaklık üfler
  7. sezer3636

Reçine ve sertleştiriciyi karıştırmaya başlayınca yavaşta olsam hızlıda olsam sürekli baloncuklar oluşuyor. Tahta ve metal çubuk kullandım durum aynı. Şu karışımı nasıl hazırlıyorlar baloncuk oluşturmadan?
  8. sezer3636

İlk reçine keycap tecrübem nasıl olmuş?

https://m.n11.com/artzone-epoksi-recine-sertlestirici-200gr-100gr-P399676514?gclsrc=aw.ds titretişim işini deneyeceğim 😂😂 1653386843 Sıcak hava slikonun yapısını bozabilir o riske girmek kötü olabilir. 😂😂 onlarda abartıyor ama fiyatları ordan 1 tuş alacağımıza klavyedeki tüm tuşları üretiriz
  9. sezer3636

Standart klavyeler için hazır kalıplar var. Özel klavyeler içinse kalıp slikon alıp kendi kalbınızı oluşturmak gerek. Ama tümüyle masraflı bir iş.
  10. sezer3636

henüz satış kalitesinde tecrübem olmadığı için biraz daha geliştireceğim kendimi. ufak akreple deneyeceğim.
  11. sezer3636

Sabır çok önemli tabi ama sabır gösteremedim tam kurumadan kalıptan çıkardım. Ve baloncuklar çok fazla şu karışım işini çözemedim baloncuk oluşturmadan. 5.56 fişek çekirdeğiyle bir tasarım oluşturdum. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz?
  12. sezer3636

reçine keycaps için tavsiyeniz var mı?

standart tuş kalıbı oluyor normalde her klavyeye uygun olması lazım.
  13. sezer3636

reçine keycaps için tavsiyeniz var mı?

silikon kalıp ve reçine seti satın aldım. youtubede bir kaç video izledim ama ilk deneyimim olacağı için tecrübesi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. şunlar gibi tasarımlar oluşturmak istiyorum.
  14. sezer3636

50 TL Klavye tuş seti önerisi (BULDUM)

https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20210813034809&SearchText=re%C3%A7ine+kal%C4%B1plar%C4%B1+keycaps tek tek almak aşırı pahalı, kalıplar satılıyor. boş vaktimde bu işe gireceğim sana maliyet değerinde satarım istersen :)
  15. sezer3636

50 TL Klavye tuş seti önerisi (BULDUM)

güzel bir şey bulabileceğini sanmıyorum. reçine sanatı yöntemiyle kendin tasarlayabilirsin ama hazır kalıplar satılıyor.
  16. sezer3636

Klavyenin A tuşunun sadece üst tarafı kırıldı

tuş çıkmasıyla karşılaşmamışsınız sanırım. laptop tuşları esnektir kolayca kırılmıyorlar. oyun oynarken çok başıma geldi. oradan biliyorum
  17. sezer3636

Klavyenin A tuşunun sadece üst tarafı kırıldı

önce kırık mı çıkık mı ondan emin olsaydınız keşke. çıkık tuş tekrar eski haline gelebilir.
  18. sezer3636

Keycaps önerisi/ Klavye ye başka switch takabilir miyim

farkettim :D switch takma kısmına odaklandım klavyeyi bilmeden :D
  19. sezer3636

https://forum.donanimarsivi.com/konu/custom-keyboard-nasil-yapilir.389673/ klavye özelliklerini bilmiyorum ama membran klavyeleri customlaştırmak çok zor elimde 2 adet benzer görünümlü membran var tuşları birbiriyle uyumsuz ama. en iyisi kalıp çıkar kendin üret :)
  20. sezer3636

https://tr.banggood.com/12-Key-Cherry-Switch-Keyboard-Switch-Tester-with-Acrylic-Base-and-Clear-Keycaps-p-1422479.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgcs&utm_content=lynna&utm_campaign=lynna-SSC-trg-%E4%B8%89%E7%BA%A7%E7%B1%BB%E7%...
Top Bottom