Arama sonuçları: *

1. Cancan234

Kulaklik önerir misiniz

Yani bu fiyat bandında daha iyisi yok onu diyor hs80 alıp rahatına bakcaksın bütçen artarsa hs80max al şuan piyasanın en iyileri diyebilirim hs80max özellikle 3 gün kullandım şarjı bitmedi uyarıda vermedi ben taktım ve çok hızlı şarj oldu mikrofon olarak şuana kadar kullandığım en iyi kulaklık...
  2. Cancan234

Yardım Corsair Void Elite RGB İçin Kulaklık Pedi Önerisi

Doğru değil hatta aldığım pedler daha yumuşak geldi bana niyeyse 😂
  3. Cancan234

Yardım Corsair Void Elite RGB İçin Kulaklık Pedi Önerisi

Ben aldım schulzz marka olandan Gayet güzel kafa bandı da vardı fakat kullanmak nasip olmadı değişirim diye almıştım kulaklığın sağ tarafındaki metali kırıldı ve sağ kulaklık çıkıyor kablo tutuyor sadece o yüzden hs80 max e geçtim ama pedleri sağlam ve kaliteli geldi bana
  4. Cancan234

CORSAIR HS80 VEYA ÖNERİ

yeterli gayet max kullanıyorum çok iyi ses kalitesi mic kalitesi gayet güzel dolby de var max de ücretsiz olarak ince ayar yapabilirsiniz ve evet batarya olarak mükemmel süre götürüyor
  5. Cancan234

Max 6K kulaklık önerisi

Oda alınabilir
  6. Cancan234

Max 6K kulaklık önerisi

60 saate kadar şarj süresi mic olarak daha iyi ve bass kalitesi bi tık daha iyi bence ses de daha canlı geliyor açıkçası 2 sinide kullandım upgrade ettiğim için önerebilirim ikisinide hs80 da 20 saat yazıyor 15 saat vs dayanıyor rgb olmadan max de ise 50 saat dayandı tam şarj ettim mi emin...
  7. Cancan234

Max 6K kulaklık önerisi

Ara ara kontrol et acelen yoksa bu denk düşerse al geç ben 6 k ya aldım 1 hafta sonra 5.5 k ya düştü şuan fiyat performans ürünleri arasında bence en kralı bu...
  8. Cancan234

Hangi kulaklık daha mantıklı ?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-hs80-max-ca-9011295-eu-gri-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,772183504.html 1739326533 Aciliyetin yoksa bekle ara ara indirim yapılıyor ben 6 k ya aldım 1 hafta sonra 5.5 k ya düştü 1739326569 Ama indirim olmaya bilirde malum...
  9. Cancan234

Yeni kulaklık arıyorum önerebilir misiniz?

Bu bütçeye hiç birine emin olamazsın ortlama kulaklık bütçesine göre bile düşük bütçedesin dostum arkadaşın attığı o fiyat bandında işini görebilecek kulaklıklardan ama 1000 tl ye fazla bir kalite bekleme
  10. Cancan234

5000 tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

fiyatı 6 k ya çık hs80 max al geç piyasanın en iyisi https://pckolik.com/urun/corsair-hs80-max-wireless-rgb-bluetooth-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.63.1
  11. Cancan234

Öneri Max 8 k BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Nerden aldın acaba dostum şuan güncel fiyatı 6 k beyazı ise daha pahalı sence şuan o fiyata değer mi diyorsun
  12. Cancan234

Tamamdır çok teşekkür ederim kardeşim 1735162377 Tamamdır bende bir araştırayım 1735162417 Çoğu eski özeni göstermiyor zaten inceleme videolarında araya onuda ekleyeyim teşekkür ederim kardeşim 1735162446 Ayrı olarak mikrofon ve kamera önerisinde bulanabilecek varsa çok sevinirim
  13. Cancan234

Benim diğer kulaklıkta ta çatlamalar olmuştu doğrudur mikrofon ve ses olarak memnundunuz yani 1735149592 Cevabınız için teşekkür ederim siz kullanıyor musunuz acaba genel deneyimleriniz nedir kullanıyorsanız eğer
  14. Cancan234

Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir...
  15. Cancan234

Gaming kablosuz kulaklık önerisi bütçe 9000 tl

Cevap veren çıkmamış
  16. Cancan234

Yardım Corsair HS80 Max Alınır mı

tamamdır teşekkür ederim
  17. Cancan234

teşekkür ederim fikriniz için sizde hs80 max mi öneriyorsunuz peki
  18. Cancan234

bende öyle düşünüyorum 5100 e düştüğünde pek takip etmiyordum sonradan iyice içim düştü şuan istiyorum ama düşebilir fiyatı diye düşünüyorum olmadı bi 10 15 gün beklerim inşallah yükselmez
  19. Cancan234

peki bu fiyata alınır mı yoksa beklemeli miyim sizce
  20. Cancan234

razer diyorsunuz sanırım razer a çok yanaşasım yok işin açığı
Geri