Arama sonuçları: *

1. DeltaForce041

Bim’den Arctis 1 alma taktikleri!

En önemli taktik. Ucuz bardak seti bulmuş teyzeler gibi . Çirkeflik yapip ortaliği ayaği kaldirmak
  2. DeltaForce041

Arkadaslar 700 TL'ye ekipman dizicem fiyat performans istiyorum

şiddetle tavsiyem asla ucuza kaçma . altını çizerek söylüyorum asla gidipte everese hadron gibi ucuz markalara para verme. pişman olursun. çok fazla ürünlerini kullandım güzel ama çok çabuk bozuluyorlar . sonra kaliteli ekipman aldım . ben bunca zaman neden bu işkenceyi yaşamışım dedim
  3. DeltaForce041

logitech en kaliteli denicek kadar iyi bir marka ama steel series de boş değil tabii ki . logitech mouselerde kronik olarak çift tıklama arızası var . steel series almanı tavsiye ederim 1589126042 + olarak şuan kullandığım mouse steel series rival 100 gayet memnunum optik olarak efsane
  4. DeltaForce041

Bu fiyata marka olarak ucuz segment te F/P olarak ( GamePower + Rampagenin bağzı ürünleri + motospeed + James Donkey ) markaları var
  5. DeltaForce041

230 240 TL'ye ses kasmak için kulaklık

rahatlığını bilemem .rampagenin ürünleri güzel olasada sıcak bakmıyorum. James Donkey bakabilirsin. ama alacam dersen kullan sorun yok fiyat belli :)
  6. DeltaForce041

230 240 TL'ye ses kasmak için kulaklık

x titan alabilirsin kabin yapısı daha iyi olacaktır
  7. DeltaForce041

Corsair HS-50 sağlam bir ürün mü

Bir sorun olacağını düşünmüyorum. pazarda satılan 20 tl çakma kulaklıklar bile fazlasıyla bükülüyor
  8. DeltaForce041

Hyperx cloud 2 cızırtı problemi

Taktığın jak portunda yuva gevşemesi olabilir yani aux içeride sağa sola dans ediyor olabilir. telefona veya başka jak girişlerinde dene. düzelmez ise kulaklıkta sorun vardır :)
  9. DeltaForce041

steelseries arctis 3 sararır mı ?

Bence güzel ürün uzun yıllar götürür alabilirsin
  10. DeltaForce041

Bu JBL lerden hangisi daha iyi

JBL T290 AL
  11. DeltaForce041

Gündelik ve oyunluk kulaklık

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-tune-500bt-kablosuz-kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-mavi-1186367.html Tavsiye Ederim
  12. DeltaForce041

Mikrofon Önerisi

https://urun.n11.com/webcam/a4-tech-pk635k-webcam-mikrofonlu-P120326300?gclid=CjwKCAjwvtX0BRAFEiwAGWJyZKgTxpHEPL_kfwDov9pLW4PxgvoCIe7FoatjQ5LJGsNZVlkQXj32BRoCgXUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds :DD
Top Bottom