Arama sonuçları: *

1. atakan1949

PROFESYONEL OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Kulak içi ne kullanıyorlar bir bilgin varmı
  2. atakan1949

Byerdynamic DT990 bu akustik studio kulaklik diyor uygun olurmu ki oyuncu kulaklığı ile 1733366646 Bu oyuncu kulaklığı en üst düzeyi olan mi 1733366787 Sadece profesyonel oyuna dayalimi ? 1733367032 Soundblaster ile destekleniyor diye araştırdım ne fark olur arada ?
  3. atakan1949

Arkadaşlar profesyonel oyuncu kulaklığı arıyorum bütçe den yana sıkıntım yok kaliteli bir şey olsun beni uzun uzun götürsün
  4. atakan1949

Çözüldü✓ Beats Studio Buds iphone 8 plus az ses gelmesi

Öncelikle Selamünaleyküm arkadaşlar bugün almış olduğum beats Studio buds almış olduğun kulak içi kulaklığı telefonum olan iPhone 8 Plus telefonuma bağlattım fakat gereğinden az ses veriyor diğer Android telefonuma bağladığımda yüksek verimli ses verirken iPhone 8 plus telefonuma çok az ses...
  5. atakan1949

Kulaklık Önerisi 5 6 k

Bu attıklarınız herhangi bi ps4 ile bağlantılı değil değilmi çünki bazı kulaklıklar ps4 üyeliği alınca ses açılıyormuş gibisinden söylediler
  6. atakan1949

Kulaklık Önerisi 5 6 k

Arkadaşlar öncelikle herkese Selamünaleyküm arkadaşlar Bluetooth'lu Hem oyun için hem müzik için Beni tatmin edecek oyuncu ve müzik kulaklığı önerebilir misiniz acaba şimdi Logitech g432 kullanıyorum ve full oyun dayalı olduğu için yedi artı bir olduğu için müzikte verimli ses alamıyorum hem...
Top Bottom