Arama sonuçları: *

1. edm321

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Aldım reis bu fiyata üstüne rakip yok razer kalitesi malum.
  2. edm321

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Selam, müzik ve video için kablosuz kulaklık almak istiyorum. Şu an aklımda Razer Hammerhead True Wireless X var ama orjinal olmadığından şüpheleniyorum, önerilere açığım. Orjinal olup olmadığından şüphelendiğim kulaklık...
  3. edm321

QKZ VK4 oyun için alınır mı?

@GRDL en kısa zamanda burdan siparişi veriyorum o zaman eğer orjinal ise 600 yorumdan 4.9 yıldız almış. https://tr.aliexpress.com/item/1005004955319026.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2ff5406a4XIQzE&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  4. edm321

Tahminen ne kadar çıkarır hocam bir fikriniz var mı?
  5. edm321

Hocam araştırma yaptım ama max 700 e çıkabildiğim için malesef onu 2. plana atmak zorundayım... 1688029237 Hocam aliexpress'te 627 TL'ye buldum daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpress'ten bir sorun çıkar mı...
  6. edm321

vk4 ile attığınız modelin farkı nedir hocam internette araştırdım fakat bulamadım
  7. edm321

Site güvenilir mi hocam gümrükte sorun felan çıkar mı?
  8. edm321

Hocam sizce bu nasıl? Dediğim gibi valorant tarzı oyunlarda ses kasacağım bir de tabi ki dc de arklarla sohbet edeceğim. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NR8QLS6/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1H3DGEGJQWYI&psc=1
  9. edm321

Kulak içi kulaklık almaya karar verdim IEM diye bir şey duydum ve ilgimi çekti, sizce nasıldır? Valorant tarzı oyunlarda sizce nasıl olur? Bir de bu ikisi aynı mıdır? https://www.kzkulaklik.com/urun/qkz-vk4-dinamik-surucu-kulak-ici-kulaklik/...
  10. edm321

Logitech G Pro X 1999 TL'ye alınır mı?

Buna bir bak derim ikisinde uygun ve ses kalitesi başarılı artı olarak wireless...
  11. edm321

Kulak içi kulaklık hz

Evde kulak içi kulaklık buldum modelini bilmiyorum hz değerleri şöyle sizce nasıl? Doğru hz değerini mi seçmişim? (Mavi olan şuan seçili olan)
  12. edm321

Razer Blackshark V2 Amazon Germany

Güzel indirim hayırlı olsun.
  13. edm321

Sizce 1000 TL Bütçede Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Maks 999TL olur ya bence.
  14. edm321

Hocam ses kalitesine felan bir şey demedim ki sadece güvenmediğim bir firma o kadar HyperX alır rahatıma bakarım aynı fiyatlar zaten :D 1667921205 Fury kablosuzmuş o.O2 bak işte şimdi alınabilir bence ses kaliteside aynı diyorlar şimdi oldu işte :D
  15. edm321

Şahsen marka ilgisi olarak HyperX çok daha iyi bir sorun olsa en azından daha iyi hizmet alırım fiyatları aynı zaten nerdeyse bi tarafta yıllardır bu işe hakim bir firma bi tarafta o kadarda güvenilmeyen 2 3 yıl önce çıkmış kulaklık sizce?
  16. edm321

Rampage çok acemi benim gözümde şahsen bulaşmasın. 1667920497 İnternete yazzdığımızda ses ve mikrofon sorunları çıkıyor zaten :D
  17. edm321

Tartışmasız HyperX akşamı bi bekle belki indirim gelir.
  18. edm321

Wireless Oyuncu Kulaklıgı Tavsiyesi

Çok övüyorlar Sony'yide biliyoruz iyi firma alınır bu bütçeye indirimde şuan incelemelerini izleyip alabilirsin çok övülüyor...
  19. edm321

28 Ekim de telefon alacak gençlere Ötv indirimi gelecek mi?

18:00'da açıklama yapıcak. Kaynak: Evimin arkasındaki afiş :D
Top Bottom