Arama sonuçları: *

1. efearici242

Teknostore güvenilir mi? Tronsmart Sono alınır mı?

Kulaklık ulaştı bana yazmayı unutmuşum buraya bunun hakkında bir konu açmıştım zaten ama buraya yazmamışım kulaklık 20 saatte falan gelmişti hala kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı hiç ilerde bozulursa yine bunu almayı düşünüyorum bu fiyata hatta bu fiyatın üstündeki çoğu kulaklıktan iyi tek eksisi...
  2. efearici242

Kulaklık takılı ama ses ondan gelmiyor yardım eder misiniz?

Kral gözükmüyordu hallettim bir şekilde realteke girdim orda bir şeylerle oynayınca oldu nasıl bende anlamadım
  3. efearici242

Tronsmart Sono kullanıcı yorumu

Drop plus kadar iyi olucağını sanmıyorum elimde kulaklık yok ne yazık ki furylevele yazarsak belki iyi bir video çekebilir 1593639828 Yaşadığım sıkıntı hakkında bir fikrin var mı çözüm olarak
  4. efearici242

Tronsmart Sono kullanıcı yorumu

Dün sabah 12de tronsmart sono adlı kulaklığı 175tlye Teknostore'dan aldım kulaklık istanbuldan edirneye 1 günde geldi saat 4te elimdeydi çok şaşırttı, kulaklığın kutusu pek şatafatlı değildi gerekte yok zaten, içinden kulaklığı çıkarınca çok şaşırdım elinizde kalıcak gibi değildi bilindik...
  5. efearici242

aygıtlarda samsung ve realtek var kulaklık yok 1593636732 Aygıtlarda samsung var ve realtek var kayıt kısmındada sadece realtek var taktıklarım gözükmüyor fakat jak girince bildirim geliyor
  6. efearici242

mikrofon ne olucak yada monitöre geçince düzelir mi
  7. efearici242

Tronsmart sono adlı kulaklığı aldım bilgisayara takıyorum bildirim seside geliyor ama ses televizyondan geliyor monitör daha elime ulaşmadığı için televizyona bağladım şuan anakarttaki jak girişlerine takılı kulaklık
  8. efearici242

Hangisini almalıyım ?

Bu kulaklığa bayılıyorum
  9. efearici242

Aldım kulaklığı açıkçası benim bütçem 300tlye kadar ulaşıyordu ben ona rağmen bunu aldım içime sindi çok bu hafta içi bana ulaşmış olur büyük ihtimal ben bir konu açarım
  10. efearici242

Kulaklık pek bilinmediğinden fazla bilgiye ulaşamadım yada 7.1 değil diye almıyorlar ben inceleme bulamadım hiç bir tane inceleme yapıcam yabancılarda baya alınan bir kulaklıkmış mikrofon testi falanda iyi pedleride güzel bide uzun ömürlüyse en iyi fp kulaklık odur bence satın aldım az önce
  11. efearici242

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatına göre güzel bir kulaklık başka öneriniz varsa link atarsanız sevinirim...
  12. efearici242

Tronsmart Sono nasıl kullanan var mı?

İyi bir kulaklık mı 175 TL'ye
  13. efearici242

Hangi kulaklık daha iyi?

İlk defa duyuyorum bunu
  14. efearici242

Hangi kulaklık daha iyi?

Bu fiyata bu ikisinden daha iyisi varsa atarsanız sevinirim benim için rahatlık önemli kulaklıkta...
  15. efearici242

Kulaklık tavsiyesi verin pls

Rampage DROP Plus
  16. efearici242

300 TL'ye kablosuz kulaklık

Oyun oynicaksan o fiyata bir şey bulamazsın
  17. efearici242

Hs 50 pro alınır mı ?

Alınır bence
  18. efearici242

Öneri Selamlar. 370 Tl ye oyun için kulaklık tavsiyeleri

Hepsiburadada indirimde şuan bakabilirsin