Arama sonuçları: *

1. G

bluetoothlu kulak üstü kulaklık önerisi

sabah koşuya çıkıyorum müzik dinleyerek çıkmak istiyorum ne tür güzel kulaklık var önerebilir misiniz bütçe olarak şuan bir şey belirlemedim ama klasik olarak beklentilerim -rahat olsun -büyük olsun -katlanabilir olması şart değil sonuçta takıp gidicem
  2. G

🎧 ANKET! - Hangi marka/model kulaklığı kullanıyorsunuz?

2017 189 tl ye almıştım sn rw1 hala kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok fazla kaliteli ürün 1702543876 hatta abdullah abide çekmişti videosunu ordan buldum donanım arşivinide xd
  3. G

hdmi kulaklık jack dönüştürücü önerisi lazım

bu konuda hiç bir bilgim yok hdmi bir kulaklığım var dönüştürücü ile jack yapmam lazım nasıl yapıcam yardımcı olabilir misiniz 1677505225 ne almam lazım ?
  4. G

arctis 3 nasıl?başka öneriniz var mı

ben de var memnunum 2 hafta geçti alalı
  5. G

Yardım Ortalama 1300 Tl Kulaklık

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-61503-Arctis-Gaming-Kulaklık/dp/B07GFRRQDJ/ref=sr_1_5?crid=P5HXX7IYI4VU&keywords=steelseries+kulaklık+arctis+3&qid=1671460006&sprefix=steelseries+kulaklık,aps,136&sr=8-5 daha alalı 1 hafta olmadı acayip iyi mikrofonu var konfor açısından da kafa bantlı...
  6. G

2000 tl kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

2017 de sn rw1 almıştım 189 tl ye şuan 1000 tl olmuş ve hala bozulmadı ses kalitesi iyi basslı 7.1 bantlı kulaklık ama tek sıkıntısı kablolu bunu neden yazıyorum diye sorarsan gerçekten kaliteli bir kulaklık eğer baktıkların arasında illa kablosuz alacaksın fikrimi çok önemseme ama bir şans...
  7. G

1000 TL Bütçe ile en iyi 7.1 Kulaklık

2017 den beri sn rw1 kulaklığını kullanıyorum 180 tl ye almıştım şuan 700 tl civarında bakmanı öneririm gerçekten ses kalitesi çok iyi 7.1 kulaklık
Top Bottom