Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Öneri Corsair virtuoso se için type c kaliteli kablo

Orjinal kablo satan bir yer bulamadım. Bildiğiniz kaliteli frekansları iyi iletebilen yıpranmaya ve bozulmaya dirençli kaliteli kablo var mıdır. 2 metre ve yukarısı bütçe 1000tl
  2. sezer3636

Rampage 190 tl lik kulaklık önerileri oyuncu

ben medusa 7.1 kullanıyorum. 150 liraya almıştım ama şuan 250 lira
  3. sezer3636

Rampage 190 tl lik kulaklık önerileri oyuncu

kendine bu kötülüğü yapma lütfen. alt seviye kulaklıklarının çoğu dandik çin pazarı. zaten kendisi üretmiyor damga basıp piyasaya sürüyor.
  4. sezer3636

Medusa Rainbow Usb 7.1 Profesyonel Gaming Oyuncu kulaklığı alınır mı??

standart ses ayarı da bas ve tiz için gayet iyi. ben daha çok tiz sesleri seviyorum mesela standarta yakın şekilde gayet hoş duyuyorum sesleri ama ps 4 de nasıl sonuç veriyor bilmiyorum.
  5. sezer3636

Medusa Rainbow Usb 7.1 Profesyonel Gaming Oyuncu kulaklığı alınır mı??

vaktinde 150 tl ye aldım yıldır kullanıyorum. sesler için kulaklığın yazılımını indirip kendi ses hissiyatınıza göre ayar çekmelisiniz. her kulak farklı ses tonlarını farklı şiddette hisseder. onca internet kafeye gittim yüzlerce kulaklık denedim medusa çoğuna göre iyi rahatlıkta benim için...
  6. sezer3636

150 TL'ye sharkoon rush er 3 alınır mı?

7.1 usb kulaklıklar daha iyi değil mi ? https://www.hepsiburada.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-HBV00000FJOMR?magaza=%C4%B0nce%20hesap ben medusa kullanıyorum gayet te memnunum ben alınca 150 tl idi ama şuan 250 sanırım...
  7. sezer3636

Rampage RM-K50 nasıldır?

kulaklık konusu çok hassas konu hocam. iyi araştırma yapın bence youtubedeki incelemeler de yardımcı oluyor bazen almadan önce seçeceğiniz kulaklığı iyice izleyin youtube de
  8. sezer3636

bluetooth ADAPTÖR VE bluetooth KULAKLIK ÖNERİSİ

masa üstü için bakıyorsanız bt 5.0 dongel lara hiç inanmıyorum. eski ürünleri üzerine etiket vurup çakmaya çalışıyorlar. bir tane sözde 5.0 her yeri 5.0 yazıyor bide :D aldım bt 3.0 dongelımdan hiç farkı yoktu. aliexpressten felan ürün alacağım. sizede öneririm. kulaklık ise bt 5.0 destekli...
Top Bottom