Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

1200 TL gamepad önerisi.

8bitdo ultimate C/2C 2c olanda hall effect var
  2. Cagdas5389

xbox 9. nesil gamepad alınır mı

dualsense %90 uyumlu xbox %100 uyumlu xbox her özellik çalışıyor (artık ne özelliği varsa) dualsensede %95 özelliklerin hiçbiri 1-2 oyun dışında çalışmıyor ilerde konsol alacaksanız dualsense alın almayacaksanız xbox alın geçin( hall effect kontrolcüde alabilirsiniz xbox yerine)
  3. Cagdas5389

1.5kya gamepad önerebilir misiniz

30 euro sınırına dikkat ederek 8bitdo ultimate 2C öneririm hall effect sayesinde stick drift sorununu kaldırıyor mekanik yerine manyetikleştiriyor analog ve tetikleri
  4. Cagdas5389

Yardım Ets2 gameped ile oynanır mı?

Oynanır ancak RT tuşuna belkide saatlerce basılı tutacağınızdan sorun çıkabilir uzun süreler sonrası
  5. Cagdas5389

Yardım Dualsense 5 in tüm özelliklerini pc de kullanabilirmiyim?

bence 9.nesil çünkü tüm oyunlarda tam uyumluluğu var xboxın dualsensede bazılarında uygulama vs. ile uğraşmanız gerek ve özellik olarak tetik vs haptic titreşim anlamında 2-3-4 oyun dışında hiçbir işe yaramıyor
  6. Cagdas5389

Max 3K oyun kolu önerisi

https://www.gizala.com.tr/8bitdo-ultimate-hall-effect-2-4g-controller-ve-sarj-dock-siyah-windows-android-pc-ipad-uyumlu-urun7120.html
  7. Cagdas5389

ucuz gamepad önerisi

2K ya indirimde xbox 9.nesil öneririm 2300 2400lere inebilir okadar çıkamam derseniz valla yurtdışında 8bitdolar vardı ama son durumlardan sonra yurtdışı iptal oldu
  8. Cagdas5389

8Bitdo Ultimate C vs Easysmx x05

Hocam benim için kablo önemli değil ben yatarak oynamam zaten pc basinda oynarim bana kalite lazım bu ikisinden hangisi daha kaliteli 1722862308 Hocam kalite olarak 8bitdo ultimate c modeli dahamı iyi easysmx x05den? 1722862350 çünkü easysmxde hall effect falan varmış 8bitdo da yok 8bitdo daha...
  9. Cagdas5389

yok hocam ali expressden aldım düz C kablolu modeli 2c değil
  10. Cagdas5389

aralarındaki fark çok az ikisinide alabilirim 8bitdo dediğim olan kablolu versiyon 8bitdo ultimate C siparişi vermiştim ancak hala kargolanmadı iade edip bunada geçebilirim siz hangisini önerirsiniz?
  11. Cagdas5389

1000 TL bütçeye gamepad önerisi

yurtdışı yurtiçi fark etmez 9.nesil gamepadimi satışımın 3 ay sonrasında tekrar retro oyunlar oynamak için gamepad arayışına girdim bu fiyatlarda önerebileceğiniz gamepad var mı? kablolu kablosuz fark etmez (kablosuz olacak ise şarjlı pillerim var)
  12. Cagdas5389

800tl Gamepad önerisi

dualshock 4 byöztek sanırsam hiç kullanmadım forumda önerildiğini duydum
  13. Cagdas5389

800tl Gamepad önerisi

yurtdışı alabilirseniz 8bitdo ultimate C bulabilirsiniz 900 civarında ama derseniz ben hiç çıkamam 800e replika dualshock 4 önerebilirim
  14. Cagdas5389

Yardım Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil bluetooth kopma sorunu

tp link in usb dungle ini alabilirsin 5.1
  15. Cagdas5389

Hangi renk xbox controller alayım?

mavi alabilirsin siyahı kullandım ve yani düz siyah kapalı renk renkli bir şey alsan daha güzel durur bence
  16. Cagdas5389

F/P GAMEPAD ÖNERİSİ!

tarihi karıştırmışım sorry
  17. Cagdas5389

PC için Gamepad Önerisi

steamde hepsini kullanabiliyorsunuz microsoftta çok nadir kullanılamayanlar var onlarıda program indirip kullanabiliyorsunuz
  18. Cagdas5389

PC için Gamepad Önerisi

hocam rakiplerine karşılık joyistik ve LB RB tuşları çok bozulacakmış hissiyatı veriyor nekadar kullandınız bilmiyorum ama benimki 1.yılında o hissiyatı vermeye başladı tekrar alsaydım büyük ihtimalle almazdım rakipleri dediğimde 8bitdo ultimate C ve dualsense
  19. Cagdas5389

PC için Gamepad Önerisi

bence yurtdışı 8bit do ultimate C 9.nesilden daha iyi (9.nesil sahibiyim bozulmaya çok meilli bi kol 9.nesil) 8bit dodada hall efect tarzında birçok avantaj var 9.nesile göre
  20. Cagdas5389

Gamepad önerisi 2500tl

hocam itopyadan almayında alabiliyorsanız amazondaki yeşil rengi alabilirsiniz...
Top Bottom