Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

9. Nesil Xbox game pad telefon tutacağı

https://www.trendyol.com/ipega/xbox-series-x-s-one-elite-2-denetleyici-icin-kaydirmali-telefon-tutucu-p-252957780?ysclid=l4isf7af2z208582055 Kullanıyorum mutluyum
  2. Wh897Xm

9. Nesil Xbox game pad telefon tutacağı

9. Nesil gamepadı telefona bağlayıp oyun oynuyorum. Gece yatakta çok zor oluyor o yüzden telefonu gamepada sabitleyebileceğim bir alet istiyorum. O işleve yarayacak bir ürün veya çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  3. Wh897Xm

9. Nesil Xbox Controller Bağlı Cihazı Anlık Değiştirme

Hayır o şekilde de olmuyor. Ancak derdim de o değil. Bir uğraş vermeden kendi kendine cihazlarım arasında geçiş yapabilmesini isitiyorum
  4. Wh897Xm

Bir kısayol ile telefon ve pc arasında geçiş yapmasını istiyorum. Yok mudur bilen?
  5. Wh897Xm

İşe yaramıyor. Bağlanıyor şeklinde bekliyor bu seferde
  6. Wh897Xm

9. Nesil Xbox gamepadim var. Bazen PC de bazen telefonda kullanıyorum. Telefonda kullandıktan sonra pc ye nasıl tekrar bağlayabilirim. Telefona bağladıktan sonra her açtığımda direkt telefona bağlanıyor. Ben de oradan bilgisayarıma geçiş yapmasını istiyorum. Nasıl Yapabilirim. Direkt pc den...
  7. Wh897Xm

9. Nesil Xbox Gamepad Pc de Her Defasında Yeniden Bağlıyorum

Evet. Klasik Windows şaşırmadım
  8. Wh897Xm

9. Nesil Xbox Gamepad Pc de Her Defasında Yeniden Bağlıyorum

9. nesil xbox gamepad kullanıyorum. Normalde işim bittiğinde Home tuşuna basılı tutar kapatır, tekrar istediğimde de tekrar basar açardım. Şimdi kola basıyorum ışığı yanıp sönmeyi durduruyor, yani bağlanıyor ve pc de de bağlı olarak gözüküyor. Ama oyunlarda kol işlemiyor. Ben cihazı kaldırıp...
  9. Wh897Xm

Pil ve Pil Şarj Aleti Önerisi 150(+-20)TL

ben beğendim. Sade bir tasarım
  10. Wh897Xm

olur. Bunu almayı düşünüyorum şuanda
  11. Wh897Xm

bilgisayardan mı sarj ediyorsun adaptör ile prize mi takıyorsun
  12. Wh897Xm

2-3 hafta öncesine göre fiyatı 50 tl artmış😕
  13. Wh897Xm

9. nesil xbox Gamepad im için istiyorum. AA pil ve şarj aleti gerekiyor. ikisi ortalama 150 maks 170 tl bütçem var. Pil olarak bunu düşünüyorum: Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil 2500 mAh 2'li Paket Fiyatı (hepsiburada.com) Ama şarj aleti işinden hiç anlamıyorum. Teşekkürler..
  14. Wh897Xm

Pil Şarj Aleti Önerisi

Ben ayrı sanmıştım. Teşekkürler
  15. Wh897Xm

9. Nesil Xbox Gamepad Tuşların Kullanımı

Bir deneyim 1618302921 Hayır ile yaramadı. Telefona bağladım ancak PC ye geri çeviremedim.
  16. Wh897Xm

Pil Şarj Aleti Önerisi

Kanka Max 100 dedim 2 katına çıkmışsın. bir de pilleri kutudan falanda Duracell çıktığı için duracell istiyorum.
  17. Wh897Xm

Pil Şarj Aleti Önerisi

Xbox gamepadim için pil ve pil şarj aleti alacağım. Pil olarak bunu düşündüm: https://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2500-mah-2-li-paket-pm-ofisdur2400 Şarj aleti için Max 100tl olursa iyi olur. Daha iyi bir pil öneriniz varsa önerilere açığım. Teşekkürler...
  18. Wh897Xm

9. Nesil Xbox Gamepad Tuşların Kullanımı

Kolu yeni aldım. Kullanma kılavuzuna yanındaki kağıtlara baktım ama içinde bunlar yazmıyordu. kolun üzerindeki tuşlar ne işe yarıyor”Xbox logosu tuşundan ve Üzerindeki RB LB tuşları arasındaki noktadan bahsediyorum” Dün kolu bağlamıştım sonra kullanmadığım için kendiliğinden kapanmış. Tekrar...
  19. Wh897Xm

Xbox 9. Nesil Kol İçin Hangisi Mantıklı (Batarya)

Arkadaşlar bir de bu kolu nasıl kullanacağım anlatabilecek var mı? Açma kapama gibi şeylerden bahsediyorum. Dün Bluetooth üzerinden bağladım bir süre oynamayınca kol kendiliğinden kapandı tekrar üzerindeki Xbox tuşuna felan basarak açtım. Kullanım kılavuzunda da bunlar yer almıyor.
  20. Wh897Xm

Xbox 9. Nesil Kol İçin Hangisi Mantıklı (Batarya)

Öyle yapmayı düşünüyordum ancak rahat olmadığını fark ettim o yüzden şimdi böyle bir şey arıyorum.
Top Bottom