Arama sonuçları: *

• Users: ege001
  • In Mobilya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ege001

Öneri Masa Ustu Organizer-Duzenleyici Onerisi

Merhabalar, masamda saat kutum, xbox kolu (kutusuyla) birde kalemlik vs. var. Surekli dagiliyor bu yuzden bir masa duzenleyici almak istiyorum. Kalemlik bolmesi bulunan, beyaz ve icine xbox kolumun sigabilecegi birsey olsun yeterli. Butcem max 400-500
  2. ege001

Öneri Xdrive Anka VS Exvega Andromeda

Hocam peki sizce hangisi daha iyi
  3. ege001

Öneri Xdrive Anka VS Exvega Andromeda

Merhabalar. Bu koltuk hakkinda actigim son konu. Suan 2 koltuk arasindayim. Sizce Xdrive anka mi Exvega andromeda mi? Exvega (7.899 TL): https://www.itopya.com/exvega-andromeda-2024-premium-serisi-gri-kumas-profesyonel-gaming-oyuncu-koltugu_u25848 Xdrive (6.933 TL)...
  4. ege001

Öneri 4000TL Oyuncu/Ofis Koltugu Onerisi

Hocam peki oturak kısmı yumuşaklığı nasıl? Koltuk rahat mı?
  5. ege001

Hocam geldigi ve kurdugunuz zaman deneyimlerini paylasir misiniz? O hep bahsedilen masaj ozelligi opsiyon mu yoksa standart versiyonda var mi? (Bel masaji)
  6. ege001

Hocam tekrar merhaba siz koltuk aldiniz mi acaba? Technopat uzerinden 15'li zam yemis 7.3k suan. Andromeda ile karsilastirmasini inceledim ve aradaki 700tl farka kesinlikle deger. Suan itopya uzerinde satilan modeller masajli olan mi acaba...
  7. ege001

Hocam son olarak calitte koltuklar nasıl sizce? Supra sp, breeze vs.
  8. ege001

Hocam bu arada Gold H.O.
  9. ege001

Yok hocam 24 ünde tamamen nakit alacağım bütçeyi yükselttim 7k. 1723304761 Ne önerirsiniz? Almadan önce konu açacağım.
  10. ege001

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Hocam siz hira mi almistiniz? Mumkunse fotografini ve kalitesini paylasabilir misiniz?
  11. ege001

📍[ANKET+ÖNERİ] - Hangi Marka Oyuncu Koltuğu Kullanıyorsunuz?

Bende bir bakayim simdi tesekkurler.
  12. ege001

📍[ANKET+ÖNERİ] - Hangi Marka Oyuncu Koltuğu Kullanıyorsunuz?

Hocam benimde tam 6k butcem var ne alacagima karar veremedim o sirada bazilari bitti. Parayida ayarlayamadim artik prime day sonrasina kaldi. Cok buyuk fiyat artisi olacak :(
  13. ege001

Öneri Koltuk Önerisi İstiyorum

Hocam buyuksehirde yasiyorsaniz illaki bolca mobilyaci vardir. Benim tavsiyem deneyerek almaniz. Kimi sert olmasina rahat d er kimi cok yumusak olmasina. Biri koltugun kolay hareket etmesini severken digeri tas gibi olmasini ister. Bu yuzden gidin oturarak deneyin ve alin. Hem bel destegi vs...
  14. ege001

Hocam bugün ankara xdrive mağazasında inceledim ürünleri. Hira stokta yoktu. Anka ile 15'li hemen hemen aynı boyutlarda. Anka daha rahat ve yumuşak, 15'li ise daha sert ama bel ve boyun desteği daha kullanışlı ve işlevsel. İkisininde kumaş versiyonuna baktım, kumaşların beğendiğimi...
  15. ege001

Hocam deri olmasa alırdım da deri istemiyorum
  16. ege001

Hocam toryum, hira ve ankaya gore cok daha dar (oturagi) hiranin kumasi ise bana cok fazla kil-tuy tutar gibi geldi bence anka. Bugun magazaya gidip canli inceleyecegim insallah. Bulursam yorumlarimi paylasirim burda.
  17. ege001

Hocam suan oturdugum sandalye ile neredeyse ayni. Yani 1 seneye o sandalyeye oturamam ben.
  18. ege001

Hocam oturak yerine 45cm diyor bu sadece düz olan kısım mi yoksa tümü mü acaba
  19. ege001

Hocam o da cok cirkin gorundu gozume 1721130431 Hocam peki son olarak Xdrive Toryum mu (5500tl-Amazon) yoksa Exvega Vesta mi (5999tl-Itopya) 1721130468 Onemli olan rahat ve saglam olmasi, terletmemesi birde mumkunse soyulacak bir deri bolum olmamasi
  20. ege001

Hocam valla 1 haftadir kulaklik ve koltuk ariyorum 1 tane cevap veren insan yok :D
Top Bottom