Arama sonuçları: *

1. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Dostum allah senden razı olsun aldım laptop'u. Ayrıca ekstra ssd yuvası ve m2 ssd yuvası var imiş bunlara ek olarak 2 ram slotu var fakat lehimli değil. 16 lık ram'i daha sonra alıcam ama teşekkür ederim.
  2. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Hocam aslında bu laptopu yukarda bahsettiğim Bu laptop genel olarak araştırma yapma, araştırılan konularla alakalı video, film-dizi izleme, Office programları ve okul için kullanılacak. Yani bu amaçlar için 8gb ram de yeterli değil mi aslında videosunu izliyorum şimdi deli gibi komple metal...
  3. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Dostum ramle birlikte aldığım taktirde 13100 liraya geliyor arkadaşın attığı ile yanlış hatırlamıyor isem 1000tl fark olucak ama o laptopta ddr5 ramler var yepyeni teknoloji hangisi daha mantıklı sence ?
  4. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Seni yormuş olucam kusura bakma lütfen ama ram linki de atabilir misin acaba 2 sinide aynı anda alayım ? 1727541484 Benim attıklarımda da amd radeon gözüküyor ekran kartı, birde ryzen 7 işlemciler sizinkinde 5 özür dileyerek soruyorum amd radeonlar da mı kendi aralarında ayrılıyorlar hepsinde...
  5. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Gerçekten fiyatı uygunmuş ama ram 8gb ve işlemcisi H serisi, bana şarjının uzun gitmesi lazım birde ram upgrade edilebiliyor mu ? 1727541016 Ben intel daha güçlü oluyor diye biliyordum peki bu attığım laptoplarda ryzen 7 işlemcili olanlara ne diyorsunuz bana fiyatları uygun gibi geldi.
  6. K

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam laptopu babam için alıcam. Aradığım öncelikli özellikler İntel veya ryzen 5. ve 7. nesil işlemcilerden biri olması , 16gb ram, 500gb veya 512gb m2 ssd, 15.6 inç olması ve full hd olması. Bu laptop genel olarak araştırma yapma, araştırılan konularla alakalı video, film-dizi...
  7. K

MAX 20K LAPTOP ÖNERİ

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Laptop almak istiyorum babam için aradığım kriterler şu şekilde; 1. Uzun şarj süresi 2. FHD ekran 3. Min 16 gb ram 4. Min 512 gb ssd Babam bu bilgisayarı iş için ve genel olarak araştırmalar yapıp konularla alakalı videolar, filmler gibi işler için...
Top Bottom