Arama sonuçları: *

1. asemih159

Gelin 7000-8000 tl Arası Bir Laptop Alalım

Eğer masaüstü alam imkanınız varsa kesinlikle masaüstü öneririm. Aynı fiyata çok daha fazla performans alırsınız. Eğer sisteminiz size yetmemeye başlarsa (8k bütçe 6 yıl gider) sisteminizi yükseltirsiniz. Masaüstünde sıcaklıkta daha düşük seviyelerde geziyor.
  2. asemih159

Linux

Bu uzun bir konu ama yardımcı olayım; Bir adet boş flash belleğe ihtiyacın var.(En az 8GB) Windows 10 ISO bu linkten indireceğiniz dosyayı Rufus bu programı kullanarak flash belleğinize yazdırdırmalısın. Ama bu işlemi yaparken flash belleğindeki bütün dosyalar silinecektir unutma.(Yapman...
  3. asemih159

Linux

Atabilirsin
  4. asemih159

Yardım Macbook Hakkında

MacBook’lar ısınır çünkü zorlamak için yapışmamışlardır. Apple çok konforludur. Heleki başka bir Apple cihazınız varsa değme keyfime. İllaki Apple ekosisteminde kalmak istiyorsanız bir şey diyemem, şahsen ben de Apple’ı çok severim. Size farklı modeller önermek için soruyorum, Apple ürünleri...
  5. asemih159

Yardım Macbook Hakkında

5500₺’ye sıfır MacBook alamazsın, Zaten oyun oynamak için MacBook almanı önermem. Oyun performansı başarılı değil. Yani oyun için özelleştirilmemiş olduğu için işini görmez. MacBook’u yazılımcılar, Apple için uygulama geliştirenler, tasarımcılar, yazarlar vs. kullanır.
Top Bottom