Arama sonuçları: *

1. noyan123

Çözüldü✓ Takas Mantıklı Mı sizce

Yukardan aç fiyatı düşüre düşüre dene
  2. noyan123

Sizce hangi laptop seçmeliyim ?

Bu baya güzelmiş dediğin gibi 2070 olması artı, Teşekkürler. Öyle düşünüyordum ama stok kalmamış monster geldiğinde bu fiyattan geleceği kesin değil mağaza bile bir tarih vermemesi ortada bıraktı beni
  3. noyan123

Sizce hangi laptop seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar laptop almalıyım bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi seçmeliyim monster kendi mağazasında bile stok yok gelince fiyatı casper ile aynı olur büyük ihtimal performans açısından değerlendirirseniz sevinirim, bu fiyatlar kullandığınız güzel laptop önerilerinizde bekliyorum...
  4. noyan123

İç Mimarlık Öğrencisi Sistem Gereksinimi

Genel direk piyasanın içinde olan biri olarak cevap vereyim, dediğin programlar oyundan daha çok ram tüketiyor 3DMAX mesela ileri düzey aldığında baya yükleniyor sisteme, laptap kesinlikle gerekli okula giderken ilk girdiğinde lazım olmasada iler ki projelerde okula götürecek illa ki minimum...
  5. noyan123

Otoket için hangsi daha iyidir

Marka modelleri bişey diyemem, yakından takip etmiyorum uzun zamandır bütçe belirtirsen, yakından takip eden arkadaşlar F\P ürünü tavsiye ederler. Hangi bölümdesin ne tür çizimler yapacaksın.
  6. noyan123

Otoket için hangsi daha iyidir

o fiyatlara sıfır temiz aynı güçte güzel bir laptop alabilirsin Autocad kullanımında ram önemlidir. Detaylı çizimlerde ramı güzel tüketir. Ram fazla olması iyidir. Sıfır ram düşük alıp kendin 16gb falan yükseltme yapabilirsin.
Top Bottom