Arama sonuçları: *

1. ugur111

hocam sizce bu laptop iyi midir ?

ekstra hdd olmazsa olmaz bilgin olsun en basit örnek gta5 90gb :)
  2. ugur111

maks 4000tl laptop

Vega 8 e spor oyunlarından ötesinde pek önü açık değil laptop olmasından dolayı sonradan ekran kartı takılamıyor sanırım
  3. ugur111

Monster hakkında.

Kârlarına lafım yok dostum yüksek kâr ediyorlardır diye tahmin ediyorum ama laptop parça olarakta pahalı Kasada geniş geniş alanın var parçalar büyük aynı teknolojiyi küçültüp kasayla denk hale getirmeye çalışmak teknoloji ve fiyat farkı gerektirir diye düşünüyorum. Ha bu arada 7000 e laptop...
  4. ugur111

Monster hakkında.

kardeşim aynı özellikler farklı markalarda daha pahalı diye düşünüyorum. laptop oldugunun farkındasındır sanırım.
  5. ugur111

Bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

hP PAVILION 15-DK0005NT Dostum bilgisayar inşaat ve makina mühendisligindeki 3 arkadaşımda bundan aldı :) https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk0005nt-intel-core-i5-9300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1650-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6zl09ea-pm-HB00000O7C8Z 3 mühendisinde...
  6. ugur111

Vatan Computer Kargo Süreleri

vatan bilgisayar icin konusuyorum. alacagın ürünün ürün özellikleri kısmında İşletim Sistemi diye bir bölüm var en altda genelde orada yazıyor olması gerek freedos-deneme sürümü-veya windows yüklü diye iyi bak bence :)
Top Bottom