Arama sonuçları: *

1. Y

Bu laptop kaça gider

Merhaba elimde Acer laptop var bunu satıp güzel bir sistem toplamak istiyorum sizce bu bilgisayar kaça gider Acer aspire 3 a315-58g Intel i5 1135G7 işlemci Mx350 ekran kartı 8gb ram 256gb SSD Hiçbir sıkıntısı yok garantisi devam ediyor (1yıl) sıfırdan farksız herşeyi var
  2. Y

Çözüldü✓ Acer aspire 3 A 315-58G alınır mı??

Hocam bende aldım suanlik bir sıkıntı yok çoğu oyunu açıyor ama dediğin gibi kasıyor depolama tarafında 500 GB lik hdd aldım USB seklinde
  3. Y

15-17 k laptop önerisi

15 17 k civarı laptop bakıyorum alabileceğim en iyi laptop nedir
  4. Y

Çözüldü✓ Acer aspire 3 A 315-58G alınır mı??

Arkadaşlar Acer aspire 3 laptop alınır mı? 10400 TL Max bu fiyatlara en iyi oyun oynayabilecek laptop önerileriniz nedir Ürün linki...
  5. Y

10 k en iyi laptop önerisi

Arkadaşlar 10k laptop önerileriniz nedir 10 k ya alacağım en iyi laptop hangisi bazenleri oyun pes valorant CS ETS gibi oyunlar
  6. Y

Asus tuf gaming f15 gaming laptop alınır mı??

U işlemciler güç tasarrufu işlemcisi diye biliyorum ve büyük ihtimal 3050 tgp değeri düşüktür ama fiyatı iyiymiş
  7. Y

Yani yine 2. El alacağım 3050
  8. Y

Yani alınmaz diuosun bu PC ye
  9. Y

Yani bilmiyorum 3050 1650 ile hemen hemen aynı performansı vermiyormu ve 3050 biraz daha pahalı
  10. Y

Kutu karanti fatura hepsı varmış
  11. Y

Merhabalar uzun zamandır laptop almayı planlıyorum ama maalesefki fiyatlar yüzünden 2. El alacağım Asus tuf gaming f15 fx506lı İşlemci: intel i5 10300h Ekran kartı: Nvidia GTX 1650ti Ram:12 GB NOT: Cihazda 4 tane tuşun boyası kalkmış bakımları Asus servisinde garantide yeni yapılmış Fiyat...
  12. Y

2. El Asus tuf gaming laptop alınır mı?

Uzun zamandır laptop almayı planlıyorum ama fiyatlar pahalı olduğu için maalesef 2. El bakıyorum. Sahibinden.com da Asus tuf gaming laptop buldum intel i5 10300 h işlemci GTX 1650ti ekran kartı 512 GB M2 ssd 144hz yenileme hızı var nasıl alınır mı? fiyata 13k yazmış pazarlık var diyor
  13. Y

20k altı laptop (oyun için)

Yani o kadar ağır oyunlar değil mesela ets2, valorant, GTA, forza horizon 5 , zula, pubg ,
  14. Y

20k altı laptop (oyun için)

Laptop almayı planlıyorum 15-20 k arasında bütçem var oyunlarda üzmeyecek rahatça oynayabileceğim laptop önerebilir misiniz? bu fiyat bandında en iyi laptop en mantıklı alacağım laptop nedir?
  15. Y

15K civarı laptop önerisi (oyun için)

15 k civarı laptop önerisi bu fiyat aralığına en iyi önereceğiniz laptop nedir rahatça oyun oynayabileceğim
  16. Y

Hangi Laptop Daha Iyidir

Soğutucu alacağım zaten ama piyasada bir sürü var hangisini alacağımı bilmiyorum
  17. Y

Çözüldü✓ ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nu alınır mı?

115+25 watt yani en yüksek güze alıyorsun oyundaki güç gerektiren yerlerde 115 ve 140 watt arasında gidip geliyor otomatik
  18. Y

Bu iki laptop arasında fark varmıdır

Valla hocam çok kararsızım
  19. Y

Hangi Laptop Daha Iyidir

Şimdi özellikden özelliklere farkedermi çünkü sondaki iki harf farklı
Geri