Arama sonuçları: *

1. Aykut4057

Yardım telefonum açılmıyor , tepki vermiyor

eklemeyi unutmuşum telefon 5 yıllık içinde ki bilgiler benim için önemli gene de kurtarabilirim demi
  2. Aykut4057

Yardım telefonum açılmıyor , tepki vermiyor

Merhaba arkadaşlar ayağa kalkarken telefonu düşürdüm halıda az sekti ,sonra kapandı sarjı yüzde 50 idi telefonu açmaya çalışıyom açılmıyor tepki vermiyor daha önce düştüğünde bunda daha kötüydü o zaman bir şey olmadı ne yapmam gerekiyor ,güç tuşuna ses tuşuna basılı tutttum tepki vermedi...
  3. Aykut4057

Htc One M8 telefonum açılmıyor , tepki vermiyor

iyi forumlar arkadaşlar öğlen oyun oynarken birden telefon kapandı ,sonra sarja takayım dedim sarj olmuyor sadece pil simgesi gidip geri geliyor oyun oynarken sarjım yüzde 50 nin altında bile değildi telefonun içinde ki bilgiler benim için önemli ,zaten değiştirmeyi düşünüyordum steam...
  4. Aykut4057

Yardım DA-Sistem 2 - Sistem donuyor mouse vs. kasa tuşları da çalışmıyor. Çözüm nedir?

Ekran kartı sürümü 20.4.2 Windows tanıdığa kurdurduk deneme sürümü sanırım ,windows 1909 sürüm ,2004 güncellemesi geldi ama geçmedim Furmark testi 10 dakka yaptim ,ekran kartı 60 derecedeydi Crystaldisk mark sağlık 100 sıcaklık 60 65 lere kadar çıktı Okuma yazma ilk gün 1700/1600 ,Bugün...
  5. Aykut4057

Yardım DA-Sistem 2 - Sistem donuyor mouse vs. kasa tuşları da çalışmıyor. Çözüm nedir?

Başka monitör de deneme şansım yok Kurban bayramından sonra alacam monitör
  6. Aykut4057

dönüştürücü ile kullanıyorum monitor 60hz Islemci sıcaklığı oyunlarda 60 65 arasını gördü core performance boost kapatmıştım Ssd 60 derece de 65 çıktığı oldu
  7. Aykut4057

İnşallah dostum baya can sıkıcı bir durum 1 senedir böyle sistem almak istiyorum ve sonunda aldım ama baya üzdü beni bu olay
  8. Aykut4057

Yardım da sistem 2 reset attı ve ekran dondu

selam dostlar https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem-2-reset-atti-ve-ekran-dondu.94517/#post-811159 konu açtım ama kimse bakmadı yardımcı olur musunuz
  9. Aykut4057

arkadaşlar sistemi 2 haftadır kullanıyorum youtube 1 kere ekran dondu mouse falan hareket etmedi ,pc açma kapama tuşu çalışmadı oyuna girmek üzereyken sistem reset attı kendi kendine 1 saat önce başıma geldi csgo da oyun dondu hareket edemiyodum ama arkadaşlarımın sesi bana geliyordu çıkıp...
  10. Aykut4057

D.A 2 HAKKINDA SORULAR

h.o bro sağsalim gelir umarım
  11. Aykut4057

Öneri (ÇÖZÜLDÜ) PC Takılma ve Ses takılmaları

Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı...
  12. Aykut4057

Anakart ve İşlemci önerisi

MSI B450M A PRO MAX
Top Bottom