Arama sonuçları: *

1. C

Laptop için termal macun önerisi

Senin attığın macun mu daha iyi yukardaki arkadaşın attığı mı
  2. C

İade etme süresi geçti ama zaten ben aldıktan sonra fiyatı 12k arttı eğer 60 70k bandında önerebileceğin ısınmayan bi laptop varsa satıp alabilirim
  3. C

90 95 dereceye çıkıyor 96 ya çıktığı anda işlemci yavaşlatıyor kendini çok fps kaybı yaşatıyor
  4. C

daha yeni excalibur g911 aldım fakat stok termal macunun iyi olduğunu düşünüyorum işlemcim fazla ısınıyor o yüzden değişmek istiyorum önerebileceğiniz max 700 tl ye en iyi macunu önerirseniz sevinirim veya sıcaklığı düşürebileceğim bir yolda önerebilirsiniz işlemci olarak i9 13900hx var
  5. C

Laptop vakumlu soğutucu alınır mı

Excalibur g911 kullanıyorum i9 olduğu için ağır oyunlarda çok ısınıyor 90 95 dereceye çıkıp hızını düşürüyor vakumlu soğutucu alsam bi işe yarar mı ve bir sıkıntı çıkarır mı
  6. C

Laptop işlemci hız düşürme

Merhabalar laptopumda i9 13900hx işlemci var bazı oyunlarda güzel oynatırken bazılarında işlemcinin hızı düşüyor sıcaklıklara bakıyorum 85 90 o kadar yüksek te değil hızını düşürdükten sonra 70 80 derecelerde kalıyor ama hızını yükseltmiyor tekrar ve bu performansımı çok etkiliyor...
Top Bottom