Arama sonuçları: *

1. Godric1461

Acer Laptop Boştayken Aşırı Isınıyor Ve Fps Sorunu Yaratıyor ?

Olay çok basit hocam.Arctic macunla hem işlemci hem gpu'nun macununu yeniliyorsun.Fanıda temizleyip yağlıyorsun ve eski performansına dönüyor.
  2. Godric1461

Yardım Laptop eskisi gibi fps almıyorum

Boşta yüksek gibi.Bence konu açın nerede yaşıyorsanız.Ordaki arkadaşlar size bilgisayarcı tavsiye edecektir.
  3. Godric1461

Bütçeni bilmiyorum ama ucuz olanı alabilirsin.Kioxia olur pny olur.
  4. Godric1461

Harddisk bozulduysa değişik sesler çıkarır.Mekanik bir parça zaten sarsılmaya felan gelmiyor.
  5. Godric1461

Bak bunları yaparak çok rahat edeceksin.Öncelikle ssd şart.Bir ssd satın al ve bir de teknobiyokten arctic termal macun al.Ssd yi taktır, macunu yenile ve fana bakım yapsınlar bitti gitti.Jet gibi kullanırsın.
  6. Godric1461

Oyun içinde sıcaklık kaç onu görmek lazım.Bilgisayar normal açıldığında bilgisayarıma felan girerken de mi yavaş çalışıyor demek istiyorsun.
  7. Godric1461

Öncelikle hwinfo ile sıcaklıkları bir kontrol et.Eğer sorun oysa gayet basit halledilir.Arctic macun ve fan bakımıyla eski günlerine döner laptop.
  8. Godric1461

Monster cok ısınıyor Yardim acill

Hiç normal değil lol gibi bir oyun için.
  9. Godric1461

5 Yıllık Laptobum Yanıyore

Youtube da her laptop un temizlik videosu var.Ha ben yapamam dersen 50 tl ye temizletirsin.Ama macunu kendin al kaliteli olsun.Adama da söyle fanı yağlasın.
  10. Godric1461

Valolarnt oynarken donma

Bi macun (kaliteli) değişimi ve fan bakımı da iyi olacaktır.
  11. Godric1461

Pc ye güç geliyor ama pc açılmıyor

Bende aynı sorunla karşılaştım.Bios sıfırlama, ram, ekran kartı vs. herşeyi denedim olmadı.En son işlemci pinin olduğu yere komple tiner döküp temizledim.Enteresan bir şekilde taktım,sistem start verdi.Ama sen önce kısa devre ile güç kaynağına bi start ver bakalım çalışıyor mu.
  12. Godric1461

Fps drobu çözüm yazarmısınz

Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi ?
  13. Godric1461

Rx580 R5 1500x FPS SORUNU

Ayarları high da dener misiniz ?
  14. Godric1461

laptop oyun sorunu

Senin sorunun belli.Fan temizliği ve termal macun değişimi yapmalısın.Bu macun arctic mx-4 olursa drop yemeden oynarsın.
Top Bottom