Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Sistemde herhangi bir oyun açılınca reset atıyor/ekran gidip geliyor

Elektronik parçalarda küçük bir transistör bütün sistemi durdurabilir. Bunu anlamak için her parçayı kontrol etmen gerekiyor :(
  2. Sahin416

dosya açılmıyor acil yardım

Yaratıcılık da önemli tabi. Sevindim dostum
  3. Sahin416

dosya açılmıyor acil yardım

Bu söylediğin dosya bir virüs dosyası değil. Ancak virüs olarak algılıyor windows defender. Bu dosyanın hizmet ettiği tek yer oyunlardaki ve gölgelendirmedeki yeri bütünleştirmek. Ayrıca bu dosyayı windows defender tek başına kaldıramıyor bizzat elle işlemi sonlandırıp kendiniz kaldırmalısınız...
  4. Sahin416

Eğer böyle bir durum var ise, ramların bozuk değildir. İki ramdan bir tanesi 2100 mhzdir. Veya anakartın en fazla 2100 MHz destekliyordur 1614203835 İşteydim dostum kusura bakma
  5. Sahin416

Kullandığımız bilgisayarlar binlerce hatta milyonlarca devre elemanına sahip. Bunlardan sadece bir tanesinin bozulması sistemi çalışmaz hale getirebilir. Sorunun hangi parçada olduğunu bulmak için tüm devre elemanlarının teker teker farklı parçalarla denenmesi gerek.
  6. Sahin416

Bu sorun sadece senin değil aslında bir çok kişinin sorunu. Sistemin kapanması reset atmasının başında gelen 3 şey var. 1- PSU yetersizliğidir. 2- Yazılımsal çakışmalar ve windows'un hizmet işlemlerini durdurması. 3- Devrelerden herhangi birine yük binince oluşan anlık kısa devreler. Bu...
Top Bottom